Posle deset meseci velike borbe, 40 emisija, skoro 170 kandidata koji su prošli audicije, region je dobio pobednika treće sezone najpopularnijeg  muzičkog takmičenja na ovim prostorima, „Pinkove zvezde“ – Ismail Delija!

Fenomenalni takmičari koji su pokazali da imaju sve što je potrebno za zvezdu, napravili su sjajnu atmosferu u velikom superfinalu najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu, „Pinkove zvezde“.

U superfinalu, takmičenje su redom napuštali Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Milica Jokić, Andrej Dorić, Bogdan Martinović, Sara Reljić, Indira Beriša i Melika Moranjklić, a do kraja su došli Marko Stolić i Ismail Delija.

Ipak, region, ali i Evropa, glasali su i odlučili da titulu nove Pinkove zvezde ponese Ismail Delija.

Povezana vest:  Džastin Timberlejk nastupio na Eurosongu

Ismail Delija se odmah na početku treće sezone izdvojio i pokazao da može sa svojih 15 godina da otpeva mnogo toga što današnji veliki pevači nisu mogli u tim godinama. Svi su ga tokom celog takmičenja hvalili zbog teških pesama koje je birao u svim krugovima, pa nije iznenađenje što je na kraju trijumfovao. Mladi Nikšićanin zahvalio se na kraju svim svojim glasačima, ne skrivajući sreću zbpog toga što se našao na tronu najvećeg muzičkog takmičenja.

Deset superfinalista je pred novim, specijalnim žirijem, Leom Kiš, Draganom Tripić, Damirom Handanovićem, Sašom Vidićem i Saletom Obradovićem, pokazalo zbog čega su zaslužili da se nađu u samoj završnici ovog šou programa.

Povezana vest:  Tejk Det verovatno pravi pauzu

I novi članovi žirija bili su srećni što su bili deo spektakularne završnive šou programa o kome je u proteklih deset meseci pričao ceo region.

Ova sezona donela je neke novine, bili smo svedoci sukoba među članovima žirija, ali i neverovatnih muzičkih talenata koji su osvojili Balkan.

Od ove, treće sezone, gledaoci su se upoznali sa potpuno novim žirijem u odnosu na prethodne sezone.

Tu čast da ocenjuju mlade pevačke nade, ali i da im daju savete i pokoju kritiku, imali su Dragana Mirković, Zorica Brunclik, Dara Bubamara, Aleksandra Radović i Šaban Šaulić.

Povezana vest:  Noćni program T-Mobile INmusic festivala

Nakon Aleksandrinog odlaska, na njeno mesto došla je kontroverzna Maja Nikolić, a u crvenim stolicama su se kroz nekoliko emisija, kao gostujući članovi žirija, našli i Radiša Trajković Đani, Željko Šašić i Miroljub Aranđelović Kemiš.

Žiri je proteklih deset meseci morao da donese teške odluke, a kandidati su se potrudili da prirede šou za pamćenje.

Treća sezona „Pinkovih zvezda“ pokazala je zbog čega je ovo najbolje muzičko takmičenje u regionu, o njoj se mnogo pisalo i pričalo, a do sledeće, četvrte sezone, svetla na bini će se ugasiti, a crvene stolice sačekaće neke nove članove žirija.