Eva Braun - fotograf Ana V. DanilovicNOVI SPOT EVE BRAUN ZA SINGL „DAN POSLE“ PREMIJERNO NA MTV.RS

Nakon trogodišnje diskografske pauze, kultni sastav Eva Braun snimio je spot za novu pesmu „Dan posle“, koji će premijerno biti prikazan na sajtu MTV.rs u sredu, 10. septembra, a pesma je dostupna za preslušavanje na muzičkom servisu Deezer.
-Uživali smo u radu na novoj pesmi! Eksperimentisali smo sa zvukom i poigrali smo se čak i sa elektronikom, pa se nova pesma dosta razlikuje od svega što smo do sada stvarali. Veoma smo zadovoljni rezultatom, ali i dosadašnjim reakcijama publike. Pesma „Dan posle“ je najava EP-ja koji ćemo objaviti na proleće. A da li će sve pesme biti takve… nisam siguran. Videćemo kuda će kreativni proces da nas odvede – izjavio je Goran Vasović – Vaske, frontmen Eve Braun.
Bend je prošle subote nakon dugo vremena održao koncert u rodnom Bečeju u „Klubu 4“, koji im je posvetio „wall of fame“ kao znak zahvalnosti jer duže od dve decenije na samo sebi svojstven način širi pozitivan duh ovog vojvođanskog grada. Eva Braun će u narednom periodu nastaviti sa radom na novim pesmama, a tokom jeseni će biti koncertno aktivna, dok ih u novembru očekuje i veliki beogradski koncert.

Povezana vest:  Carl Cox stiže u Beograd!