Dragica Pilipovic-ChaffeySBB, KDS, JET TV, Beogrid, Total TV, D3 i D3i: Svi naši korisnici program će moći neometano da prate kao i do sada

Kompanije SBB, KDS, JET TV i BEOGRID, koje posluju u okviru regionalne United Grupe, sa svojim platformama za digitalnu kablovsku televiziju – D3, digitalnu satelitsku televiziju – Total TV i digitalnu televiziju preko interneta – D3i, pozdravljaju odluku države da pređe na emitovanje digitalnog signala i usaglasi ovu oblast sa regulativom Evropske unije.
„Naša grupa ima preko deset godina iskustva u pružanju digitalnog signala svojim korisnicima. Ponosni smo na činjenicu da smo prvi u Srbiji, još 2003. godine, uveli kablovsku digitalnu televiziju, a 2005. godine, lansiranjem Total TV-a, i digitalnu satelitsku televiziju, čime smo postavili standard u pružanju najsavremenijih servisa u oblasti distribucije TV signala.“ – istakla je Dragica Pilipović-Chaffey, direktorka SBB-a.

Svi korisnici SBB, KDS, JET TV, BEOGRID, Total TV, D3 i D3i televizije, ne treba da brinu da će nakon procesa digitalizacije koji Srbiju očekuje polovinom 2015. izgubiti mogućnost da prate TV program. Dakle, program će moći neometano da prate kao i do sada, bez potrebe da nabavljaju dodatnu opremu i izlažu se dodatnim troškovima.
Međutim, svi korisnici, bez obzira da li su naši, ili potpuno novi, treba da iskoriste priliku i izaberu neki od novih digitalnih paketa koji će se pojaviti u ponudi od 15. septembra i na taj način počnu da koriste sve prednosti digitalne televizije.

Povezana vest:  Tikveš predstavio novi premium brend DOMAINE LEPOVO

Prednosti digitalne televizije na našim platformama:
Bolji kvalitet slike i zvuka
Veći izbor kanala u digitalnoj ponudi, kao i najveći broj HD kanala u Srbiji na D3 i D3i platformi
Elektronski programski vodič koji omogućava korisnicima lako pretraživanje sadržaja sa programom 7 dana unapred, slikama i opisom
Napredne funkcije kao što su video klub (ponuda velikog broja najnovijih blockbuster filmova), TV unazad 72 sata, snimanje i pauziranje programa, radio kanali
D3 GO – mogućnost gledanja televizije putem računara, tableta, smart telefona.

Povezana vest:  ECCO prodavnica otvorena u Shopping centru Ušće – raj za ljubitelje udobne i moderne obuće

Otvaramo 16 digitalnih kanala z¬¬a naše kablovske korisnike

Velika novost je da smo, po nepromenjenoj ceni pretplate, svim SBB, KDS i JET TV korisnicima naše osnovne kablovske ponude, koji poseduju televizore sa ugrađenim DVB-C tjunerom, omogućili gledanje 16 digitalnih kanala bez kupovine i instalacije dodatnih uređaja. Pored kanala iz nacionalne inicijalne mreže (RTS1, RTS2, RTS Digital, RTS HD, B92, Studio B, RTV1, RTV2, Pink, Prva, Happy), biće dodatno omogućeno i gledanje digitalnih kanala Prva Plus, SK1, Ultra, Cinemania i Grand.

Novi digitalni paketi za sva domaćinstva

Kako bi naši sadašnji i budući korisnici digitalizaciju iskoristili na najbolji mogući način, pripemili smo nove unapređene digitalne pakete koji predstavljaju kombinaciju usluga televizije, interneta i fiksne telefonije. Novim paketima korisnici dobijaju više HD kanala, još veću brzinu interneta, sa početnom brzinom od 25 Mb/s, i telefoniranje po povoljnoj ceni.

Povezana vest:  Prva ASUS prodavnica u regionu svečano otvorena koncertom Lene Kovačević

Sve što je potrebno je da se korisnici odluče za jedan od duo ili trio paketa koji najviše odgovara njihovim potrebama ili budžetu, a sav posao će obaviti naše instalaterske ekipe, koje će im nakon instalacije objasniti kako da koriste servise koji su im na raspolaganju.

Kompanije SBB, KDS, JET TV i BEOGRID sa svojim platformama Total TV, D3 i D3i deo su regionalne United grupe čije članice Telemach Slovenija, Total TV Hrvatska i Total TV Makedonija su već sa uspehom prošle kroz proces digitalizacije u Sloveniji, Hrvatskoj i Makedoniji.