bulevar-vodenih-mozaika-foto-marko-risticNovi singl „Domovina“ sastava Bulevar vodenih mozaika

Beogradski sastav Bulevar vodenih mozaika singlom „Domovina“ najavljuje novi album. Premijerno ga poslušajte na našem portalu.
Nakon istoimenog „debi“ albuma i spotova za pesme „Vi“, „Bol“, „Kamen“ i „Assasin“, bend se okreće završavanju novog materijala i uskoro se može očekivati drugi album. Ove godine su imali zapažen nastup ispred benda Goribor na mini festivalu Vračar Rocks!, kao i učešće na festivalima Mikser i Prnjavorstock.
-Impresija pesme ‘Domovina’ koja spaja doživljaje prošlog vremena i ljudsku prirodu, koja koliko god evoluirala, na sličan način proživljava patnju i iskonske vrednosti. Tekst je nastao u okviru jednog ružnog vremena, kao ogledalo lične patnje pesnika, neizvesnosti sutrašnjice. U jednom od mnogobrojnih pisama on se izrazio kroz ove stihove – poručuje frontmen benda Aleksandar Kovačević.
-Odlučili smo se da ova pesma izađe kao singl, zbog njenog stilskog izraza i teme kojom se bavi, jer je kao takva jedinstvena u našem opusu.
Tekst potipsuje Saša Marković, muziku Aleksandar Kovačević, dok je za aranžmane bio zadužen kompletan bend.
Singl „Domovina“ je snimljen u studiju High voltage u zgradi Bigz-a (bubanj), studio Ja (vokali i miks), kao i studiju Pećani Art (gitare).

Povezana vest:  Goribor na T-Mobile INmusic festivalu