E-play foto Misa ObradovicE-play predstavlja spot za pesmu „Ljubica“

Beogradski sastav E-play je najavio premijeru spota „LJUBICA“ na muzičkom kanalu MTV. Stihovi „da li znaš kako dobila si ime “ i „šta se desi kada prvo slovo skines Ljubice“ zagrmeće na malim ekranima.
Spot možete videti OVDE!
Ideja za spot je proistekla od mlade ekipe talentovanih ljudi na čelu sa Đorđem Milosavljevićem Gerom (rediteljem), Sarom Vulović (rediteljkom) i Mihajlom Vitezovićem (scenaristom). Kao snimatelji ovog video rada potpisuju se Boris Nestorović, Dejana Batalović i Vladimir Sljepčevic. U glavnim ulogama našli su se mladi glumci Kristina Jovanović Kika I Nemanja Miunović.
Na spotu „Ljubica“ radila je velika ekipa koja je pratila bend na prolećnoj turneji u nekoliko gradova Srbije i uspela da zabeležili mnoge fenomenalne trenutke. Spot sadrži kadrove sa koncerta iz Fabrike (Novi Sad), Miksera (Beograd), Festa (Zemun)…..
„Gera i ekipa su nas pratili na dosta koncerata i to je bilo fenomenalno obostrano iskustvo. Hvala pre svega publici bez koje ovi snimci ne bi bili isti. Pored snimaka sa koncerata u spotu se nalazi paralelna priča u igranoj formi. To je prvi put u našoj karijeri da imamo i igranu formu sa pravim glumcima. Mladi režiseri su slikovito prikazali kako iz njihovog ugla izgleda neko sa dva lica.“ – izjavila je pevačica i basistkinja benda Maja Cvetković.
E-play se trenutno priprema za koncertnu promociju po Hrvatskoj.

Povezana vest:  PRVO POLUVREME EXIT AVANTURE ZAVRŠENO REZULTATOM OD PREKO 185.000 POSETILACA