MadonnaSvi napustili Madonu

 

Samo nekoliko dana pre početka snimanja svog novog filma „WE“, koji je trebalo da režira, Madona se našla u ozbiljnom ćorsokaku.

Pevačicu-reditelja napustilo je dvoje glavnih glumaca – Juan MekGregor i Vera Farmiga, koji su trebalo da tumače uloge Edvarda VIII i Volis Simson u biografskom filmu o engleskom kralju koji je abdicirao da bi mogao da se oženi ženom koju voli.

Povezana vest:  Da li vam se sviđa kako zvuči Queen s Adamom Lambertom?

Prema pisanju londonskog „Dejli mejla“, MekGregor je odlučio da se povuče iz projekta na kome je Madona predano radila poslednjih godinu dana, zbog „umetničkih nesuglasica“, dok se za Farmigu, glumicu koja je u martu bila nominovana za Oskara za najbolju žensku ulogu u filmu „U vazduhu“, pretpostavlja da je otkazala snimanje zbog trudnoće.

Povezana vest:  KARAOKE BOX na MTV kanalu

Američka pop diva ima puno problema sa ovim filmom. Nedavno su joj otkazali saradnju i direktorka kastinga, inženjer zvuka, kao i jedan od producenata zbog, kako su naveli, „dubokih neslaganja“ sa pop pevačicom, prekvalifikovanom u reditelja.

Ostaje da se vidi da li će „Madž“, kako je britanski tabloidi nazivaju, uspeti da nađe zamenu za MekGregora i Farmigu i realizuje projekat do kojeg joj je posebno stalo.

Povezana vest:  Mathew Jonson i DJ Craze "tresu" Barutanu ovog vikenda

Zasad je izvesno da će snimanje WE morati da bude odloženo.