PSIHOMODO POP 01PSIHOMODO POP I LET3 ZA VRHUNSKU ROCK ZABAVU NA BUNDEKFESTU

Psihomodo Pop i Let 3 najavljuju vrhunsku rock poslasticu na Bundekfestu 2014. koji počinje u četvrtak 25. septembra od 11 sati, a sledećih će jedanaest dana biti centar zabave, dobre muzike i gastro užitaka. Poziv svim Zagrepčanima te gostima Grada Zagreba uputili su i atraktivna TV voditeljka Tina Katanić, bivši bokser Željko Mavrović i košarkaš Andrija Žižić.
-Pozivam sve da nam se pridruže na ovogodišnjem Bundekfestu jer nas očekuje pregršt lijepih događanja, festival balona s atraktivnim iluminacijama, vrhunska glazba i druženje uz gastro specijalitete gradova partnera! – izjavio je Željko Mavrović.
Brojnim najavljenim muzičarima koji će na Bundekfestu nastupiti od 25. septembra do 05. oktobra, pridružuju se i grupe Psihomodo pop i Let3 čiji nas nastupi očekuju u četvrtak, 02. oktobra od 21 sat. Frida, Donna, Ja volim samo sebe, Ramona i brojne druge pesme Davor Gobac sa svojim će dečkima zasvirati pred domaćom publikom, a uz zagrebačke rockere nastupiće i riječki Let3. Damir Martinović Mrle posebno se raduje saradnji nastupu u Zagrebu: – Uvijek volimo svirati u Zagrebu i družiti se s našim prijateljima. Željno iščekujemo nastup na Bundekfestu, toliko željno da nas svrbe neki dijelovi tijela.
Vrhunska produkcija i spektakularna pozornica daće posebnu čar večernjim koncertima najvećih domaćih i regionalnih muzičkih imena. Bundekfest će ove godine ugostiti Hladno pivo i grupu Silente, Coloniu i Danijelu Martinović, Tonija Cetinskog, Massima i klapu Cambi, klape Šufit i Maslinu, Slavonia Band i Najbolje hrvatske tamburaše, Psihomodo pop i Let3, Dinu Merlina i jedinstveni muzičko – plesni program s Ibize La Fiestu. Na maloj će festivalskoj pozornici mnogi mladi, neafirmisani muzičari dobiti priliku i predstaviti se zagrebačkoj publici, a iz pozorišta Krempuh gostuje predstava Spektakluk u izvedbi glumaca i redatelja Tarika Filipovića i Renea Bitorajca.
Atraktivna voditeljka Tina Katanić prošle je nedelje predstavila i službenu nošnju festivala koju su osmislile dizajnerice iz modnog dvojca Boudoir, a na Bundek stiže u društvu prijateljica: – Naše prekrasno jezero u srcu Zagreba ugostit će Bundekfest, a ja ću ovdje biti svaki dan pa pozivam da dođite i Vi, da se svi zajedno zabavimo, uživamo u gastro delicijama ali i probamo nešto novo poput vožnje balonom.
Sve informacije i obavijesti o ovogodišnjem izdanju Bundekfesta mogu se pronaći na službenoj web stranici www.bundekfest.hr te službenoj Facebook stranici festivala. Ulaznice se mogu kupiti na interne strani www.ulaznice.hr//r/bundekfest po simboličnoj ceni od 20 kn za sve koncerte osim koncerta Dine Merlina, koji je na rasporedu 03. listopada, po ceni od 40 kn.

Povezana vest:  Koncert benda Nick Drag's Wagon Wheel 15. decembra u Atomu