zvezda cskaKalinić: Bićemo još bolji

U utakmici između Crvene zvezde Telekom i CSKA za crveno-bele su debitovali Nikola Kalinić i Stefan Jović. Njih dvojica su sa reprezentacijom Srbije zabeležili neverovatan uspeh i oktitili se srebrnom medaljom na Svetskom kupu u {paniji, a posle kratkog odmora krenuli su u nove izazove sa novim klubom.
Nikola Kalinić je praktično u svom prvom kontaktu sa loptom upisao poene. To je bio veoma dobar početak u novom klubu za Kalinića, a sjajno krilo je sa devet poena i velikim brojem uspešnih defanzivnih reakcija žestoko namučio ekipu iz Moskve:
– Ovo je bila moja prva utakmica u crveno-belom dresu i jako mi je drago što je to bilo protiv jednog od najjačih timova Evrope CSKA. Utakmicu je obeležilo dosta oscilacija, pokazali smo dobru igru i to što smo do sada trenirali, a to je jaka i agresivna odbrana i da pokušamo da dođemo do što više lakih poena. Donekle smo u tome uspeli, ali se vidi da nam fali još treninga. Jović i ja smo gotovo tek stigli u tim, čeka nas još puno treninga i mislim da ćemo biti sve bolji – istakao je Kalinić, a potom prokomentarisao sledećeg rivala na Glorija Kupu:
– Fenerbahče je možda još jači protivnik od CSKA. Mnogo su se pojačali ove sezone, ali mi u svaku utakmicu ulazimo sa razmišljanjem da pobedimo. Oni su izvrsna ekipa i verujem da će biti super utakmica – rekao je krilni igrač Crvene zvezde Telekom koji je potom opisao prve dane u crveno-beloj opremi.
– Stručni štab i sagirači su fantastični. Treneri su preuzeli brigu o meni i sa puno saveta mi pomažu. Večinu saigrača znam iz prošlih sezona, kao i iz reprezentativnih akcija i mislim da mi to olakšava – zaključio je Kalinić.

Povezana vest:  Radonjić: Igramo bez Jovića, ali verujem da osvajamo bodove