Mortal Kombat Garazni dani fotoLordKinbotPavlovicMORTAL KOMBAT BEND NA TURNEJI PO REGIONU

Nakon nastupa na nekoliko festivala tokom leta, među kojima se ističu Arsenal Fest, Zaječarska Gitarijada i Selfest, beogradski metal-pank sastav, Mortal Kombat, nastavlja sa koncertima širom Srbije i regiona. Objavljen je spisak datuma i gradova u kojima ćete u narednom periodu moći da čujete i vidite ovu ekipu na delu, a prema najavama, ovaj spisak nije konačan i biće dopunjavan u međuvremenu.
27.09. Jagodina, klub „Talir“
3.10. Bečej, klub „Zombi“
4.10. Subotica, klub „Mladost“
10.10. Beograd, Zatvaranje bašte KST-a
11.10. Novi Sad, klub „The Quarter“
31.10. Vranje, klub „Darkwood“
1.11. Lazarevac, klub „Pojilo“
15.11. Čačak, „Srpski Pab“

Povezana vest:  NOVU MTV PUSH SEZONU OTVARA HALSEY

Među svim ovim koncertima malo se izdvajaju koncerti u Beogradu i Novom Sadu. Nastup u Beogradu desiće se u sklopu čuvenog Zatvaranja Bašte KST-a. Za sve one koji su želeli reprizu Antievrovizijskog koncerta (u nešto kraćoj, festivalskoj varijanti, doduše), kao i za one koji su baš na tom koncertu ostali ispred Doma Omladine, jer je sala Amerikana bila nedovoljno velika da primi sve koji su želeli da prisustvuju tom događaju, biće to prilika da ponovo u Beogradu čuju Mortal Kombat! Na ovom događaju nastupiće još i Prljavi Inspektor Blaža i Kljnovi, KBO! i Cassidy’s Brewery.
Dan kasnije, u subotu, 11.10. turneja se nastavlja u Novom Sadu gde će Moral Kombat u klubu „The Quarter“ održati koncert zajedno sa gostima, bendom Seljačka Buna, a najavljeni su i gosti iznenađenja! Zbog velikog interesovanja, omogućena je i pretprodaja karata, pa se one po ceni od 300 RSD mogu kupiti: u Novom Sadu – Picerija CAGER (Stevana Musića 14), GRAFFITI (Kosovska 21a), BUNKER HILL (Dunavska 23 (pasaž) ); u Beogradu u prodavnici FELIX (T.C. Sremska bb.) i putem interneta na sledećem linku: http://goo.gl/k8kK0I . Na dan koncerta karte će koštati 400 RSD.
Pored pomenuta dva koncerta, pretprodaja karata postojaće još i za koncerte u Vranju i Čačku, ali će detalje oko toga bend naknadno objaviti.
Mortal Kombat neguje žestoki zvuk koji predstavlja kombinaciju metala i panka, a celu sliku zaokružuju beskompromisnim stavom i tekstovima u kojima se obračunavaju sa svim aspektima našeg društva i naše sumorne današnjosti, pritom ne štedeći apsolutno nikoga!

Povezana vest:  Bijonse priznala da je pevala na plejbek na inauguraciji

PHOTO: Lord Kinobot Pavlović