ari ed mtvARIANA GRANDE I ED SHEERAN NASTUPAJU NA 2014 MTV EMA

MTV je danas otkrio da će trenutno najaktuelniji britanski pevač Ed Sheeran i pop princeza Ariana Grande nastupiti uživo na 2014 MTV EMA, najvećoj godišnjoj muzičkoj dodeli nagrada koja slavi najaktuelnije izvođače današnjice.
Sheeran je prvi objavio video na svom Facebook profilu u kojem obavestio svoje fanove o ovoj vesti. „Nastupam na ovogodišnjoj MTV EMA dodeli u Glazgovu! Čuo sam da će nastupati još jedan ženski izvođač… Ona ima par ‘problema’ i druži se sa reperkama koje su možda malo ‘fancy’…“. Na to se nadovezala Ariana Grande i potvrdila svoje učešće na dodeli.
2014 MTV EMA prenosiće se uživo iz The Hydro dvorane u Glazgovu u nedelju, 9. novembra, od 21:00, a voditeljka dodeli biće hip hop zvezda Nicki Minaj.
„Nikada nisam bio dovoljno uspešan u Evropi da bih bio deo ovog događaja, a sada konačno jesam, jeeej! Obavezno budite uz TV 9. novembra, biće poprilično spektakularno, i to u Glazgovu… GLAZGOV!“ – rekao je oduševljeni Ed Sheeran.
„Veoma sam uzbuđena što ću nastupiti na MTV EMA u Glazgovu! Super sam se provela provela prošle godine kada sam vodila „EMA digital backstage show“, pa se veoma radujem što ću biti deo žurke ali ovaj put na bini. I naravno, ne mogu da dočekam da vidim Nicki Minaj da pokida kao voditeljka dodele“, rekla je Ariana Grande.
Nakon moćnog nastupa na 2014 MTV VMA dodeli u avgustu, Ariana Grande je nominovana u čak šest MTV EMA kategorija, uključujući one za Najbolju pesmu, Najbolju pop pesmu, Najboljeg ženskog izvođača, Najboljeg novog izvođača, Najbolji Push i Najveće fanove. Ed Sheeran vlasnik hitova „The A Team“, „Don’t“, „Sing“ I „Lego House“ takmiči se za dve nagrade, za Najboljeg mškog izvođača i Najboljeg izvođača u Velikoj Britaniji i Irskoj.
Glasanje za sve kategorije se odvija na mtvema.com i traje do subote, 8. novembra, u 23:59. Glasanje za Best Adria Act kategoriju je takođe u toku i odvija se na mtvema.com. Nominovani izvođači su Van Gogh, Gramatik, Vatra, Punčke i Who See, i samo od glasova publike zavisi ko će od njih poneti titulu najboljeg regionalnog izvođača!

Povezana vest:  Prvih deset godina rada Ničim izazvan će proslaviti sa fanovima na najlepšem koncertu 15. oktobra u mts Dvorani