best EMA momentsFANOVI IMAJU GLAVNU REČ: KOJI JE NAJBOLJI MTV EMA MOMENAT SVIH VREMENA
U znak proslave 20 godina postojanja MTV EMA, MTV daje fanovima priliku da odaberu najbolje momente u dve decenije dugoj tradiciji ove globalne proslave muzike i izvođača sa svih krajeva sveta.
MTV je sinoć otkrio svoju listu u specijalnoj emisiji „MTV’s Top 20 Greatest EMA Moments“, a već danas fanovi mogu da posete top20.mtvema.com gde se nalazi baza sa video klipovima za koje mogu da glasaju i tako rangiraju po njihovom mišljenju najupečatljivije trenutke sa MTV EMA dodela u proteklih 20 godina. Ova lista, sačinjena od glasova gledalaca, biće prikazana u novom specijalu pod nazivom „Your Top 20 Greatest EMA Moments“ u ponedeljak, 3. novembra.
U „Top 20 Greatest EMA Moments“ videli ste legendarne i nezaboravne nastupe najvećih imena u muzici, među kojima su : Beyoncé, Katy Perry , Lady Gaga, U2, Kanye West, Taylor Swift, Robbie Williams, Madonna, Miley Cyrus, Justin Bieber, Amy Winehouse, Snoop Dogg, The Spice Girls i mnogi drugi…
Posetite top20.mtvema.com i odaberite vaš omiljeni MTV EMA momenat svih vremena!
2014 MTV EMA prenosiće se uživo iz The SSE Hydro dvorane u Glazgovu u nedelju, 9. novembra, od 21:00. Voditeljka dodeli biće hip hop zvezda Nicki Minaj, a trenutno najaktuelniji britanski pevač Ed Sheeran i pop princeza Ariana Grande prvi su potvrđeni izvođači.
Glasanje za sve kategorije se odvija na mtvema.com i traje do subote, 8. novembra, u 23:59. Glasanje za Best Adria Act kategoriju je takođe u toku i odvija se na mtvema.com. Nominovani izvođači su Van Gogh, Gramatik, Vatra, Punčke i Who See, i samo od glasova publike zavisi ko će od njih poneti titulu najboljeg regionalnog izvođača!
Povezana vest:  EXIT 2012, Uz maske i "New Order" na Egzitu obeležen petak 13.