Julien Duval15INmusic festival nominovan za European Festival Award!

Najveći hrvatski open-air festival još jednom je ušao u probrano društvo najboljih evropskih festivala i to kroz nominaciju za European Festival Award i to u kategoriji „Best Medium-Sized Festival“.
Glasanje traje do 17. oktobra, a svoj glas INmusic festivalu možete dati na sledećoj strani: https://www.surveymonkey.com/s/ZGVMCBP
Svi glasači imaju priliku da osvoje ulaznice za pobedničke festivale i novi iPad Mini. Ne propustite priliku besplatno ušetati na INmusic festival s novim gadgetom u ruci.
Ovom se nagradom glasovima publike i stručnog žirija odaje priznanje radu festivalskih organizacija. Svi najvažniji evropski festivali bore se u različitim kategorijama od kojih su Best Major Festival, Best Medium-Sized Festival, Best Newcomer ili Best Headliner samo neke od kategorija.
INmusic festival je već godinama u društvu najvećih, najuglednijih i najboljih open-air festivala. Nastupi vodećih aktuelnih i legendarnih svetskih bendova,raznovrsni i zanimljivi dodatni sadržaji te festivalski kamp svake godine privuku više od šezdeset hiljada domaćih i stranih posetilaca. Jubilarno deseto izdanje festivala označiće još jedan iskorak INmusic festivala. Atraktivan program, još veći kamp i treće ostrvo Jarunskog arhipelaga deo su trenutno otkrivenih aduta i to je tek početak.
Najbrži među vama još uvek mogu doći do svojih festivalskih ulaznica za ranoranioce koje su dostupne za samo 250 kuna u zagrebačkom Dirty Old Shopu u Tratinskoj 18 ili u elektronskom obliku na službenim stranicama INmusic festivala. Festivalske ulaznice vam garantuju uživanje u čak tri nezaboravna dana i to zahvaljujući očekivanoj pomoći Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića. Tu su i kamperske ulaznice koje vam omogućavaju čak sedam dana na Otoku Trešnjevka i Otoku Univerzijade gde će vam za 160 kuna na raspolaganju biti sve blagodati luksuznih kampova poput interneta, toplih tuševa, radnji…

Povezana vest:  Preminuo rok gitarista i pevač Geri Mur