kristali-divan-dan-foto-sasa-mihajlovic

Sutra koncert Kristala povodom 20 godina rada

Grupa „Kristali“ održaće sutra u Domu omladine Beograda veliki koncert povodom 20 godina rada.
Kako navode organizatori, koncert je zamišljen kao presek celokupne karijere benda i na njemu će biti zastupljene pesme sa svih dosadašnjih izdanja, sa akcentom na prvi istoimeni album „Kristali“ iz 1994. godine.
Do sada iza sebe imaju četiri studijska albuma: Kristali (1994), Dolina ljubavi (1997), Sve što dolazi (2001) i Samo bluz (2013), kao i jedan „live“ album – Live@Studio 6 iz 2004. godine. 
Ime grupe ne odnosi se ni na jedan kristal posebno. Ime je optimistično, baš kao njihova muzika i stav prema životu.
-Sve treba da bude jasno, nezamagljeno kao kristal koji je s jedne strane providan, a sa druge oštar i stabilan. Kako godine prolaze, ovo ime nam sve više i više odgovara – poručuje frontmen Dejan Gvozden. 
-Osim već starih i svima poznatih Menjam se, Sad se svega sećam, Ustani kreni, Dva metra, Osmi dan, sviraćemo presek celokupne karijere benda – najavljuje on.
Ulaznice se nalaze u prodaji putem servisa Eventim, kao i u prodavnici FELIX Shop, (TC Sremska) po pretprodajnoj ceni od 600 dinara, dok će ulaznica na dan koncerta koštati 800 dinara.

Povezana vest:  Vinil euforija u Čumićevom sokačetu: Rekordna poseta, velika berza, nastupi DJ-eva i ekskluzivna izdanja obeležili Svetski dan prodavnica ploča