Kiesza universalmusic.rs 02

CALVIN HARRIS, CHARLI XCX, KIESZA I ROYAL BLOOD NASTUPAJU NA 2014 MTV EMA

Spisak izvođača koji će nastupati na 2014 MTV EMA je danas obogaćen sa još nekoliko novih imena!
Šotska DJ zvezda Calvin Harris nastupiće po prvi put na MTV-jevoj dodeli muzičkih nagrada koja će se održati u nedelju, 9. novembra, u the SSE Hydro hali u Glazgovu. Pored njega, na MTV EMA bini svoja najbolja izdanja predstaviće i neke od najboljih i najuzbudljivijih mladih zvezda koje su obeležile godinu za nama – britanka Charlie XCX, elektro-pop pevačica i tekstopisac Kiesza i moćni rok duo Royal Blood!
Pored časti da nastupaju na ovom događaju, nove zvezde mogu da se pohvale i višestrukim nominacijama na 2014 MTV EMA. Calvin Harris se takmiči u dve kategorije –Najbolji izvođač elektronske muzike i Najbolji izvođač iz UK & Irske. Vlasnica hita „Hideway“ Kiesza i Charli XCX, koju znate po pesmi „Boom Clap“, se bore za titule Najboljeg novog izvođača i Najboljeg Push izvođača, dok je Kiesa još i u trci i za Najboljeg kanadskog izvođača. Royal Blood u oktobru gledate kao Push izvođače na MTV kanalu, a svoj već prepoznatljivi i hvaljeni rok zvuk doneće i na EMA pozornicu.
-Jedva čekam da prekršim sva pravila u Škotskoj! Biće ludo! ☺ – rekla je Charlie XCX.
-Presrećna sam zbog prilike da nastupam na EMA dodeli zajedno sa neverovatnim umetnicima. Jako sam uzbuđena i jedva čekam tu energičnu noć – oduševljena je bila Kiesza.
20. jubilarna dodela evropskih MTV muzičkih nagrada prenosiće se uživo iz dvorane The Hydro u Glasgowu u nedelju, 9. novembra, u 21:00. Glasanje za 2014 MTV EMA u svim kategorijama, uključujući i Best Adria Act, odvija se na mtvema.com.
Kao što je ranije objavljeno, voditeljka 2014 MTV EMA biće hip hop zvezda Nicki Minaj, dok su prvi potvrđeni izvođači Ariana Grande i Ed Sheeran. Ovogodišnji dobitnik „Global Icon“ nagrade je britanska rok legenda Ozzy Osbourne.
Katy Perry vodi u trci s nominacijama u sedam kategorija, a u stopu je sledi Ariana Grande, nominovana u šest kategorija. Pharrell Williams i 5 Seconds of Summer bore se za po pet nagrada. One Direction, Nicki Minaj, Iggy Azalea, Eminem, Sam Smith i Kiesza nominovani su za po četiri MTV EMA nagrade.
Voditeljka dodele biće hip-hop zvezda Nicki Minaj, a za sada poznati izvođači su Ariana Grande, Ed Sheeran..
Glasanje za sve kategorije se odvija na mtvema.com i traje do subote, 8. novembra, u 23:59. Glasanje za Best Adria Act kategoriju je takođe u toku i odvija se na mtvema.com. Nominovani izvođači su Van Gogh, Gramatik, Vatra, Punčke i Who See, i samo od glasova publike zavisi ko će od njih poneti titulu najboljeg regionalnog izvođača!

Povezana vest:  Nova provokativna fotka Miley Cyrus