Iskoristite jedinstvenu priliku da upoznate najtraženijeg di džeja na planeti. David Guetta najveća je zvezda predstojećeg Sea Dance festivala koji će biti održan na plaži Bljuarica (Budva, Crna Gora) od 30. avgusta do 1. septembra.

Naši prijatelji sa Play Radija pripremili su kviz „Koliko poznajete pesme Davida Guette?“ koji je na programu svakog dana u terminu od 08:00 časova do podneva. U tom terminu voditeljka programa, Nataša, kontaktiraće prijavljene kandidate i uključivati ih u program.

Povezana vest:  Sara Jovanović: Sve za ljubav fanova

Exit je, kao organizator Sea Dance festivala, za najbolje poznavaoce muzičkog opusa Davida Guette obezbedio potpuno festivalsko iskustvo: prevoz, smeštaj i besplatan ulaz na festival.

Ekskluzivnu nagradu pripremio je Mascom! Dvoje naj, naj, najboljih poznavalaca biće u mogućnosti da upoznaju Davida, da provedu vreme i slikaju se sa njim. Slušajte Davidove pesme i pripremite se za kviz.

Povezana vest:  GIBONNI PREDSTAVLJA NOVI SPOT NA MTV KANALU

Na Sea Dance dolaze vodeća muzička imena današnjice sa svetske, ali i regionalne scene. Tokom tri festivalska dana, fanovi iz gotovo celog sveta imaće priliku da uživaju u energičnim nastupima svetskih muzičkih zvezda koje predvodi najuspešniji muzički producent 21. veka i jedan od najtraženijih muzičkih izvođača, David Guetta. Skriveni biser jadranske obale, plaža Buljarica u Budvi, ugostiće i autore popularnih hitova – vodećeg nemačkog di džeja i producenta Robina Schulza, francusku senzaciju Ofenbach i najtraženiji britanski dens trio Disciples.

Povezana vest:  NASTAVLJA SE POMOĆ EXITa UGROŽENIMA OD POPLAVA

Vidimo se na Sea Dance festivalu!