Hit serija kanala E! Keeping Up with the Kardashians, vraća se sa najnovijom  17. sezonom  od nedelje 15. septembra u 21:00. Nakon velikog razočarenja i izdaje koja je potresla nju i njenu porodicu,  Khloé je dala sebi zadatak da se oporavi dok se snalazi na novoj teritoriji zajedničkog starateljstva nad detetom i suočava se sa problemima na tom putu. Dok Kim čeka dolazak na svet svog četvrtog deteta, dobija medicinsku dijagnozu koja može da promeni zauvek njen život. Kylie, Kim i Kris odlaze u Njujork na Met Gala događaj, najglamurozniji do sada. U pravom stilu porodice Kardashian/Jenner, Kylie priređuje raskošnu rođendansku zabavu za Khloé koja će se dugo pamtiti. Tenzije rastu kada Scott dobija netraženi savet o roditeljstvu od Krisinog dečka Coreya, što dovodi do sukoba u porodici. Kada deluje da niko ni sa kim ne može da priča, Kris planira zajedničko putovanje u Vajoming da bi se porodica zbližila. U toku serije, Kim i Khloé ispoljavaju zabrinutost da određeni čalnovi porodice ne ispoljavaju baš sve kako bi podelili svoj život pred kamerama, preteći da će preduzeti drastične mere. Porodica Kardashian namerava da dokaže da naslovi u tabliodima samo iznose deo priče i da porodica može da prevaziđe sve prepreke na svom putu.

Povezana vest:  Premijera ekskluzivnog serijala o životu Lindzi Von u nedelju na Eurosportu

Dodatno, nova serija Flip It Like Disick, koja prati Scotta Disicka koji renovira raskošna imanja i kuće, premijerno se emituje nedeljom 22:00, a istog dana su i nove epizode Revenge Body with Khloé Kardashian u 21:00.

Prijavite se na kanal Keeping Up with the Kardashians YouTube channel  ako želite da ste u toku sa najnovijim dešavanjima, legendarnim trenucima i dodatnim video sadržajem.

Povezana vest:  Red Bull misija na ivici svemira na svoju desetu godišnjicu ponovo će biti ispričana na Europsortu

Keeping Up with the Kardashians produciraju Ryan Seacrest Productions i Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest je i izvršni producent za Ryan Seacrest Productions. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West i Khloé Kardashian su izvršni producenti. Gil Goldschein, Farnaz Farjam-Chazan i Amanda Weinste su izvršni producenti  za Bunim/Murray.

Eli Frankel, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Ryan Seacrest i Larissa A.K. Matsson su izvršni producenti za Revenge Body with Khloé Kardashian, u produkciji  Khlomoney Entertainment, Rogue Atlas Productions u saradnji sa Lionsgate Television i Ryan Seacrest Productions.  Na društvenim mrežama se može pratiti hashtag  #RevengeBody za Twitter, Instagram, Facebook i YouTube.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Izbačenima je krivo, barem jednom od njih

Flip It Like Disick producira STXtelevision sa Tower 2 Productions i Ryan Seacrest Productions, gde su Ryan Holcomb, Jason Goldberg, Lori Gordon, Scott Disick i Kris Jenner izvršni producenti.  Serija se može pratiti na društvenim mrežama uz hashtag #FlipItLikeDisick za Twitter, Instagram i Facebook.