brendon_3.maj

VELIKI BRAT 2011

Draženov povratak u Kuću i novi sukobi oneležili 54. dan

Ukućani su se veoma teško probudili. Brendonu je bilo najteže da ustane jer se još uvek nije navikao na tako rano buđenje.

Brendon je veoma kasno sinoć otišao u krevet, ali se sve do tog trenutka zabavljao. U toku noći posetio je i ispovedaonicu u kojoj je izjavio da mu se ne sviđa Nikolino ponašanje.On misli da Nikola ima neki cilj, motiv, kao i potrebu da ga provocira. Misli i to da pokušava da odvaja Lestera od njega.

Po završetku jutarnjih rituala, većina ukućana je sedela u dvorišu i sunčala se. Bojana i Vladimir su se zagrljeni izležavali, dok je Brendon pričao sa Nirmalom. Rekao mu je da je uvek na strani onih koji su slabiji, aludirajući na to da je uz Nirmala. Antonija je pričala sa Duškom, dok joj je on odgovarao tako čto je pisao po tabli.

Prijatelji – neprijatelji

Sinoć je Veliki Brat obavestio ukućane o nominacijama. Ove nedelje tri nova ukućana kao i Bojana, koja je kapiten ove nedelje, su zasigurno spašeni od izbacivanja.

Većina ukućana još uvek nije svesna da će jedan od njih napustiti kuću, dok Nirmal neprestano razmišlja o tome.

Odnos Bojane i Vladimira se, za većinu ukućana, i dalje razvija, iako Soraja i Horvat shvataju da tu nema ničeg. Naročito im smeta to što Bojana kritikuje Vladimira ostalim ukućanima, a potom se grli i ljubi sa njim.

Antonija se najbolje slaže sa Horvatom i Sorajom, zapravo, jedino sa njima i priča. Soraja ističe da su joj odnosi sa Duškom i Horvatom, nenarušivi, dok za ostale slabo mari. Po njenom mišljenju Vladimir se previše pretvara, ali joj je Brendon zaista simpatičan. Antonija takođe prija Soraji, ističući da od strane nje nije osetila nikakve negativne vibracije.

Povezana vest:  SkyShowtime objavio je uvođenje novog Standardnog paketa sa reklamama

Antonija slama srca

Dolaskom novih ukućana definitivno se priomenila atmosfera u kući. Nemeš i Marijana osećaju da kao da više kuća ne pripada njima, i konstatuju da su se novi ukućani previše opustili.

Antonia je svakako osveženje za sve muškarce, ali je samo Horvat pokušao da započne ljubavnu priču sa njom. On je sinoć u više navrata pokušao da je poljubi, ali pošto Antonia ima dečka, između njih ništa se nije dogodilo. Horvat je ispoštovao njenu odluku da to nije pametno i odlučio da više ne pokušava da uradi nešto što bi pokvarilo divno prijateljstvo, koje su formirali za njen kratak boravak u kući.

Ona je danas takođe razgovarala sa Vladimirom, koji joj je postavljao pitanju u vezi njenih grudi. Antonia je diplomatski odgovarala, dok je Vladimir ulazio u detalje. Odlučio je da će vešeras kada budu spavali, proveriti svojim rukama, ono što mu Antonija nije rekla. Predpostavljamo da za Antoniju, noćas neće biti sna.

Bojana ugrožena!

Marijana i Nemeš su dugo razgovarali u dvorištu. Po ko zna koji put započeli su razgovor o novim ukućanima.

Bojana se po ulasku novih ukućana u kuću Velikog Brata, po prvi put se oseća ugroženo. Iako je ove nedelje svojom borbom uspela da osvoji kapitensku traku i time stekne imunitet, nije sigurna da će sledeće nedelje ostati u kući. Dodala je, da ima nikad veću želju da izdrži do kraja, jer se nalazi na polovini puta. Izjavila je takođe i to, da joj je Marijana najveća podrška u kući i da svakog trenutka može kod nje da nađe utočište, iako je Vladimir osoba koja joj najviše prija. Marijana i Nemeš su pažljivo saslušali Bojanino izlaganje i dodali da se atmosfera promenila, toliko, da se osećaju kao da je u pitanju neka druga kuća koju ne poznaju.

Povezana vest:  Glumački debi Dejana Stankovića: Ekipa je uvek ta koja pravi razliku!

Zavodnik-da ili ne ?

Vladimir i dalje nastoji da bude najupečatljiviji, i pored toga što vodi glavnu reč , pokušava  da za kratko vreme postane i veliki zavodnik u kući.

Dok su u dvorištu pričali zagrljeni, Vladimir je Bojani dao poprilično interesantan savet kako da dotera svoju liniju. Govori joj da bi mogla da skine još jedno pet kilograma, i predlaže joj da skinu zajedno i da se najviše kalorija skida tokom seksa. Kaže i da mu drugi sada sigurno zavide, pošto mazi Bojanu, ali da to nije toliko dobro koliko izgleda, jer od tolikog sala ne može da dođe do koske. Dok u jednom momentu želi Bojani da pomogne oko viška njenih kilograma, sa druge strane Vladimir provocira Antoniu za silikone i grudi, i kaže da će ih pipnuti u toku noći, dok ona bude spavala. Dok se Vladimirov odnos sa Antoniom zahuhtava, Bojana komentariše sa Nirmalom i Marijanom kako je njen odnos sa Vladimirom čudan, i kako tu postoji neka priča, samo ona još uvek ne zna na čemu su.

Brendon, Nikola i šolja mleka

Novi sukob na pomolu. Ovog puta  varnice su sevale izmedju Nikole i Brendona.

Nikoli Mauroviću je strpljenje na izmaku, pa je u jednom trenutku , nakon Brendonovih kometara i pogleda, izjavio da će ga politi mlekom.

Brendon smatra da se Nikola oseća zapostavljenim od kada je on ušao u kuću, i da je to najveći razlog zbog čega se Nikola svađa sa njim. On smatra da Nikolu provocira sama njegova pojava u kući. Izneo je stav da se on ne plaši nikoga, da je sasvim svoj i da se ni jednog trenutka ne folira.

Povezana vest:  Telekom Srbija i Zillion Film počeli snimanje serije “Tunel”

Nikola ne želi da razgovara sa Brendonom o svemu što se dogodilo. Smatra da je sa svim ukućanima u dobrim odnosima, osim sa njim, i pored svih njegovih pokušaja da ga razume i da se sprijatelji.

Dražen ponovo u kući!!!

Nakon dužeg osustva, Dražen se ponovo nalazi u kuĆi Velikog Brata. Poslednje što su ukućani čuli o njemu, jeste da se on oporavlja i da se nada da će ih uskoro opet videti. Draženove želje su se ispunile i on se opet nalazi pod okriljem Velikog Brata. Ukućani su ga prijatno dočekali, a novi stanari kuće su znatiželjno slušali šta njihov novi cimer ima da kaže. Brendon je već ostvario lep kontakt sa Draženom, jer ih povezuje zajednička ljubav prema glumi.

Još jedan nesporazum

Nakon nesporazuma koji je nastao između Lestera i Nirmala, zbog sukoba dveju priča koje se nisu poklapale u vezi Lesterovog nedoličnog ponašanja na žurci, Nirmal je došao do Soraje da razgovaraju.

Ceo razgovor se ticao toga šta  je Soraja izjavila  vezano za Nirmalov komentar o Lesterovom ponašanja na žurci. Nirmal je izrazio zabrinutost da će Veliki Brat kazniti Lestera zbog nedoličnog ponašanja, što je Soraja shvatila kao Nirmalovu želju da Lester izađe.

Nirmal je rekao Soraji da i pored toga što ne priča sa njom , ni jednog trenutka nije rekao neku lošu stvar o njoj i da u buduće neće pričati o njoj u negativnom kontekstu.