lea michelePrijatelji zabrinuti za zvezdu ‘Gleeja’ Leu Michele

Lea Michele, koja u seriji ‘Glee’ glumi Rachel Berry, teško podnosi gubitak voljenog dečka Coryja Monteitha čija je iznenadna smrt zapanjila svet.
Lea (26) još uvek proživljava najteže trenutke.
-Ne može se pomiriti s činjenicom da Coryja više nema. Sve joj je gore. Otkad je saznala za njegovu smrt, Lea je počela dobijati napade panike. Oseća se loše i ponekad ima osećaj kao da ne može da diše. Nije joj lako. Zaista su bili jako zaljubljeni i Cory joj jako nedostaje. Ne prestaje da plače. Njeni su prijatelji jako zabrinuti i u strahu su za njeno psihičko zdravlje – rekao je jedan izvor, piše HollywoodLife.
Ipak, zna da je čeka nastavak serije ‘Glee’ te da mora izdržati.
-Lea je velik radnik i ne želi ikoga da razočara – otkrio je isti izvor.
Kako je objavljeno u nekim američkim medijima, tragično preminuli glumac Cory Monteith, koji se godinama borio s zavisnostima, isplanirao je veliko iznenađenje za Leu za njen rođendan u avgustu.
-Planirao je rođendanski put samo za njih dvoje. Lea nije ništa znala o tome. Njih dvoje su nameravali da počnu da žive zajedno a Cory je hteo da se preseli u njenu kuću u Los Anđelesu. Činilo se da će zauvek biti zajedno – rekao je jedan izvor.
Serija ‘Glee’ na jesen ulazi u petu sezonu – autori su otkrili da će snimiti tri epizode serije u kojima će biti prikazana smrt Coryjevog lika Finna Hudsona te će kasnije odlučiti o njenoj daljnjoj sudbini.

Povezana vest:  Počinje FEDIS – 12. međunarodni Festival drama i serija