macklemore-and-ryan-lewis-1920x1440MACKLEMORE & RYAN LEWIS: THE RIDE

U MTV-jevom muzičkom dokumentarnom serijalu, The Ride, Gremijem nagrađeni hip hop duo Macklemore & Ryan Lewis otkriće najbitnije, prelomne trenutke koji su najviše imali uticaja na njihov privatni i profesionalni život.
Ceo svet zna njihove hitove „Thrift Shop“ i „Same Love,“ ali ne znaju mnogi kako je izgledao njihov put do slave. Upravo će reper Macklemore i producent Ryan Lewis otkriti kako je izgledala ta avantura u specijalnoj epizodi „Macklemore & Ryan Lewis: The Ride“ u ponedeljak u 19:00.
Videćete intimne ispovesti, osvrtanja na krucijalne događaje u njihovoj karijeri i životima koji su ih ustoličili na muzičkom vrhu, kao i poređenja kako je bilo nekada, a kako je sada.
Sirovo i nefiltrirano, snimljeno inovativnom tehnikom, „The Ride“ će vas provozati kroz užurbani, glamurozni, ali i naporni život na putu, u studiju i iza scene, dok momci budu odbrojavali najbitnije događaje koji su ih doveli dotle.
Zato ne propustite da pogledate „Macklemore & Ryan Lews: The Ride“ ponedeljkom od 19:00 i reprizno petkom od 21:50 i subotom u 22:30, samo na MTV kanalu.

Povezana vest:  U2 i Džej-Zi snimili pesmu za Haiti