ubistvomisterijaljubav avantura reklama„Ubistvo, misterija, ljubav, avantura, reklama“ nova hit knjiga Ane Rodić

„Ubistvo, misterija, ljubav, avantura, reklama“, najnovija je zbirka priča poznate beogradske autorke Ane Rodić, čija je nedavno održana promocija okupila brojne ljubitelje kvalitetne pisane reči, umetnike, pisce, glumce i muzičare koji su na novu Aninu knjigu čekali više od deset godina.
Maja Uzelac, Lunalu, Tijana Todorović, Ida Prester, Ivan Jevtović, Ivan i Ivana Zarić, Milutin Petrović, Slavoljub Stanković, Darjan Mihajlović i Lena Bogdanović, Ivan Tokin, Stanko Crnobrnja, i brojni drugi gosti uživali su u nesvakidašnjoj promociji nove knjige i druženju sa spisateljicom i umetnicom koja iza sebe ima uspešne knjige „Momci iz kraja“, „Sebi samoj“, „Korenje“, scenario za seriju „Lisice“ i istoimenu knjigu, i mnogo objavljenih tekstova. Takođe, gosti su imali priliku i da pogledaju specijalno montiran video sa glumcima Danijelom Vranješ, Ivanom Jevtovićem i Ivanom Zarićem, koji su čitali odlomke knjige, i dočarali samo deo duhovitosti i originalnosti kojom obiluje ova zbirka priča.
Preporuku za knjigu „Ubistvo, misterija, ljubav, avantura, reklama“, potpisale su i Loona Lu, Maja Uzelac i Tijana Todorović, a dizajn korica je rad Jelene Grahovac.
„Anina proza, sve kao i Ana Rodić sama, to je onaj najređi spoj: vekovna mudrost spakovana kao moderna zabava. Ana Rodić je Beograd na planeti Zemlji u proleće. Ana Rodić je brend. Ana Rodić je anarodic.“ Maja Uzelac.
„Duboko verujem da knjige liče na njihove pisce. Ona vam je jedna izuzetno zanimljiva ekscentrična, kompleksna, duhovita nasmejana i samo svoja Ana. Preporučujem od srca,“ Loona Lu.
„Ako ove Anine sabrane misli, koje su ništa drugo do spomenar nas staromodnih, uzmemo pa sažvaćemo lepo, sočno, imam osećaj da bi svet morao da počne da se navikava na novu Supervrstu. Veštice i vilenjaci.“ Tijana T
Zbirka priča „Ubistvo, misterija, ljubav, avantura, reklama“ u izdanju Izdavačkog studija Čekić, pored internet prodaje, može se naći u Beopolis knjižarama i u Beoizlogu.

Povezana vest:  Promenite život u trenutku: Pravilo 5 sekundi