Promo Newspaper Press

NICKI MINAJ OSVAJA SVET U „2014 MTV EMA“ PROMO SPOTU

MTV je danas predstavio zvanični 2014 MTV EMA promo spot u kojem ovogodišnja voditeljka dodele, izvođačica sa multiplatinastim tiražima i nominacijama za GRAMMY nagradu, Nicki Minaj, preuzima svet! Ona je ovaj klip jutros predstavila svojim fanovima putem njenog Instagram profila.
U dinamičnom videu prikazana je popularna hip hoperka koja je, zahvaljujući fantastičnoj ulozi voditeljke dodele MTV nagrada, uspostavila potpunu dominaciju nad celom planetom. Sledećeg jutra Minajova se budi i shvata da je njena slika na naslovnim stranama svih novina, bilbordima, u video igricama, čak i na ruskom prašku za veš. Manični fanovi naručuju „Dupli Nicki“ burger, kopiraju njenu frizuru, a MTV je postao „Nicki Televizija“.
20. jubilarna dodela evropskih MTV muzičkih nagrada prenosiće se uživo iz dvorane The Hydro u Glasgowu u nedelju, 9. novembra, u 21:00. Glasanje za 2014 MTV EMA u svim kategorijama odvija se na mtvema.com.
Kao što je ranije objavljeno, voditeljka 2014 MTV EMA biće hip hop zvezda Nicki Minaj, dok su prvi potvrđeni izvođači Calvin Harris, Charli XCX, Kiesza, Royal Blood, Ariana Grande, Ed Sheeran. Ovogodišnji dobitnik „Global Icon“ nagrade je britanska rok legenda Ozzy Osbourne.
Katy Perry vodi u trci s nominacijama u sedam kategorija, a u stopu je sledi Ariana Grande, nominovana u šest kategorija. Pharrell Williams i 5 Seconds of Summer bore se za po pet nagrada. One Direction, Nicki Minaj, Iggy Azalea, Eminem, Sam Smith i Kiesza nominovani su za po četiri MTV EMA nagrade.

Povezana vest:  Rijana naga u reklamnoj kampanji Nivee