Ewox  TamarinskyKLUB „DOT“ NASTAVLJA PUNOM PAROM: ČETIRI ULTIMATIVNE ŽURKE OVE NEDELJE!

U samom centru grada, na adresi Francuska 6, protekle nedelje otvoren je novi klub „Dot“, novo gradsko mesto za one sa metropolitskim ukusom za enterijer i muzičke pravce. Nakon spektakularnog otvaranja, „Dot“ ove nedelje nastavlja punom parom i donosi čak četiri večeri najboljeg klupskog provoda!
Sreda, 29. oktobar, biće pravo žensko veče uz svima omiljenu Vanju Bursać za DJ pultom! Klupsko veče pod nazivom „Lipstick“ počinje sredom od 22h, a mesta će biti za sve one koji vole klabing sredinom radne nedelje. Ulaz je slobodan.
Četvrtak, 30. oktobar, donosi žurku Soul Print ekipe. Za DJ pultom biće klaberima dobro poznati DJ duo Akioki i DJ Petko, osnivač i vlasnik etikete Soul Print Recordings. Četvrtak je „mali petak“, parti počinje od 22h, a ulaz je slobodan!
Petak, 31. oktobar, rezervisan je za iskusnije klabere i one koji se tako osećaju, uz prefinjeni DJ set Bože Podunavca i Mirka Lazarevića. Kroz svoju skoro 30 godina dugu DJ karijeru, Boža je uspeo da ostane aktuelan, ali dovoljno svoj – i uvek dosledan tehno i house muzici! Žurka počinje u 22h, a ulaznice po ceni od 300 dinara biće biti u prodaji na ulazu u klub.
U subotu, 1. novembra, moto će biti „Samo Ljubav“ uz Back2Back DJ duo Ewox&Tamarinsky! U njihovim DJ setovima dominira žilav, underground zvuk: fuzija techno, house, deep house, nu disco i elektronske indie muzike. Jednom rečju – puštaju samo ljubav! Vrata će za posetioce biti otvorena od 22h, a karte po ceni od 300 dinara će se prodavati na ulazu.

Povezana vest:  MILIGRAM NAPRAVIO DELIRJUM U ZENICI