jelena tomasevicJelena Tomašević zatvara koncertnu sezonu u Pozorištu na Terzaijama
Produkcijska kuća Harmony Music & Marketing, Pozorište na Terazijama, Srpsko Narodno Pozorište (SNP) i Telekoma Srbije zatvaraju sezonu: “KONCERTI NA TERAZIJAMA“ i „KONCERTI U SNP-U“.
Tokom sedam meseci u Pozorištu na Terazijama i u SNP-u, koncerte su održali i Bilja Krstić, Aleksandra Radović, Jelena Tomašević, Ivana Jordan, Boris Režak, Saša Vasić, Slobodan Trkulja, Neverne bebe i Flamingosi.
Ispunili smo cilj projekta, da u izuzetnom ambijentu Pozorišta na Terazijama i u SNP-u, po prvi put postavimo koncertnu sezonu koja će teći paralerno sa pozorišnom sezonom, gde je publika mogla da čuje velike domaće i strane hitove u novim aranžmanima. U nadi da smo im pružili nezaboravne trenutke tokom poslednjih sedam meseci, koliko je trajala ova koncertna sezona, istu ćemo završiti kako smo i počeli solističkim koncertom Jelene Tomašević.
Naime, Jelena će ovu koncertnu sezonu zatvoriti u Pozorištu na Terazijama, u ponedeljak 24.maja 2010.godine sa početkom u 20 časova, i to koncertom pod nazivom “PANTA REI“. Na bini pored Jelene biće još 17 muzičara, članova NS Brass orkestra, koji će izvesti u potpuno novim aranažmanima, kako Jelenine pesme, tako i evergine domaće i strane muzike.
Karte za poslednji koncert u ovoj sezoni u okviru projekta “Koncerti na Terazijama” i “Koncerti u SNP-u”, a koji će odrzati Jelena Tomašević, možete kupiti na biletarnici Pozorišta na Terazijama i na Bilet servisu, po ceni od 1600,00 za balkon i  1900 ,00 dinara za parter.
Povezana vest:  TOPLI TALAS SA DANCE ARENE: RICHIE HAWTIN, MISS KITTIN, MACEO PLEX i ART DEPARTMENT