Mike Steva PHOTOPOZIVAJU SE SVI KLABERI, SJAJNI MIKE STEVA OVOG PETKA U KLUBU „DOT“

Klub DOT i ove nedelje donosi serijal najboljih žurki u gradu – a specijalan DJ gost ovog petka, 7. novembra, biće odlični Mike Steva, koji u Beograd stiže nakon maratonske turneje po SAD, gde je nastupao u čak 25 gradova.
Mike Steva je nadaleko poznat po svojoj nepresušnoj energiji za DJ pultom, a za njegove nastupe uvek se traži karta više! Iako je rođen u Australiji, koreni ga vežu za Balkan, budući da su mu oba roditelja poreklom iz Makedonije. U sklopu ideje da širom sveta promoviše andergraund scenu Melburna, ovaj momak je osnovao etiketu „Deeproots Music“ koja je od 2010. godine zadužena za neke od najboljih žurki širom sveta, na kojima su hedajneri bili i neki od istaknutih DJ-eva kao što su Osunlade, Josh Milan, Zepherin Saint, Franck Roger i Karizma. Kao jedan od ključnih ljudi na australijskoj andergraund sceni, Mike je imao priliku da „vrti“ uz velikane poput Denisa Ferrera, Timija Regisforda, DJ Spena, Loko Dajsa i mnogih drugih. Nakon duge turneje po SAD, Mike Steva ovog petka, 7. novembra, stiže u našu prestonicu, a ovo će biti tek treći pit da ovaj momak nastupa u Beogradu. Prijatan ambijent novootvorenog kluba DOT, uz odličnu muziku i DJ podršku Dače Milojeviča i Cobe, obećava žurku za pamćenje – a ulaznice za ovaj događaj mogu se kupiti u pretprodaji po ceni od 300 din, na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs.
Ali to nije sve! Klub DOT ove nedelje ima da ponudi nešto i za ljubitelje r’n’b zvuka, kao i za one sa uhom za house bitove. Četvrtak, 6. novembar, donosi još jednu „Smoking Beats“ žurku uz klaberima dobro poznata DJ imena Фake Super i byp_, koji obećavaju omiljene r’n’b i hip-hop hitove! Ulaz će biti slobodan. Subota, 8. novembar, rezervisana je za „From house ’till dawn“ žurku uz Grasshoppera, Inspektora i Peđu Todorovića, a kako naziv nalaže – partijaće se do zore. Karte će se prodavati na ulazu u klub po ceni od 200 din.
Klub DOT je novo gradsko mesto za one sa metropolitskim ukusom za enterijer i muzičke pravce. U samom centru grada, na adresi Francuska 6, DOT svake srede, četvrtka, petka i subote donosi klabing za pamćenje. Pratite „Dot“ na Fejsbuku i budite uvek u toku: www.facebook.com/dot.belgrade.

Povezana vest:  Novi spot Marije Šerifović neće biti emitovan na kanalu MTV