Petra Kovacevic 4Petra Kovačević snimila novi spot

Modrić, Mandžukić i Srna našli su se u stihovima nove pesme mlade muzičarke Petre Kovačević. KAD SE OBOGATIM naziv je novog singla za koji je Petra ovih dana snimila i spot. Premijera spota reditelja Filipa Dizdara očekuje nas već sledeće nedelje kada ćemo po prvi puta čuti i novu pesmu autora Branimira Mihaljevića i Faye.
-Jako sam sretna i zadovoljna i jedva čekam da svi vidite i čujete što smo pripremali mjesecima. Pjesma je prava zezalica i nemojte ju doslovno shvatiti. Spot je sniman nekoliko dana, a kako smo Filip i ja kliknuli kada smo radili na pjesmi Ajmo plesat, nije bilo razloga da mijenjam tim. Kako zvuči moja nova pjesma i kako izgleda novi spot, pokazat ćemo ubrzo!– izjavila je Petra Kovačević.
Spot za pesmu KAD SE OBOGATIM sniman je na nekoliko lokacija u Zagrebu te video studiju u Adamovcu, a redateljsku palicu i ovoga je puta preuzeo mladi Filip Dizdar. Stihove potpisuje Fayo, a muziku i aranžman Branimir Mihaljević.
Petra Kovačević osamnaestogodišnja je muzičarka iz Novalje koja se hrvatskoj javnosti po prvi puta predstavila pesmom Ajmo plesat. Nedavno se u Zagrebu predstavila prvim samostalnim koncertom u klubu Shamballa, a mlada semuzičarka priprema za koncerte koji ju očekuju već ove zime.

Povezana vest:  30 godina grupe Zana – sve pevačice na okupu