lol6LOLLOBRIGIDA „NAJBOLJI ŽIVOT“ I SAJSI MC & BKO „POKVARENICA“ PREMIJERNO NA MTV KANALU
 
Pogledajte premijerno nove spotove benda Lollobrigida za pesmu „Najbolji život“ i Sajsi MC & BKO za numeru „Pokvarenica“, u ponedeljak u 20:00 samo na MTV kanalu i MTV.rs.
Spot za pesmu „Najbolji život“ sniman je u Beogradu, a režirala ga je nagrađivana splitska rediteljka Marcella Zanki. Priča prati svakodnevnu rutinu front-girle benda Lollobrigida, Ide Prester, kroz različite situacije na stvarnim lokacijama iz njenog privatnog života – od buđenja, brige o bebi, pripremanja kašice, kupovine na pijaci, vožnje gradom, do svirke s bendom na krovu zgrade u kojoj živi.
„Nekada sami ne znamo šta ćemo sa životom u svetu gde sve što volimo/pružamo više nije na ceni. Često smo zbunjeni i pogubljeni. Ali hej – ovo je najbolji život koji imam i koji ti dajem. Ako ti je dovoljan, budi pored mene i uživaćemo zajedno.“ – prenosi Ida poruku pesme.
Još jedna zanimljiva situacija u vezi sa ovim spotom je i dan kada je sniman. „Nije bilo lako dobiti dozvolu stanara da snimamo spot na vrhu mog nebodera, uz glasnu svirku u dnevnoj i noćnoj varijanti, bacanje dimnih bombi, trčanje… Zato smo snimanje zakazali na Dan oslobođenja, 16.10., kad je Beograd posetio Putin. U takvoj prazničnoj atmosferi – uz vojnu paradu i nadletanje aviona, niko se nije usudio da nam išta prigovori,“ objasnila je Ida.
U spotu se pojavljuju i ostali članovi benda, odgovorni za aranžman pesme: Marko Ajković, Ivan Skopulović, Damjan Babić i Petra Cigoj. Za kameru je bio zadužen Andreja Hamović, stilizovanje Marko Čerketa, a za produkciju pesme Petar Rudić.
Pesma „Najbolji život“ će se naći na novom albumu benda Lollobrigida, čije izdanje očekujemo krajem godine.
Drugi video koji premijerno možete da u ponedeljak pogledate na MTV kanalu je za pesmu „Pokvarenica“ koju izvode Sajsi MC & BKO. Nakon spotova „Antifa Kučke“, „Gledaj“ i „Ti si moj“, na red je došla i „Pokvarenica“ sa istoimenog EP-a koji je nedavno izasao za izdavačku kuću „Lampshade media“.
Video je realizovan u saradnji sa Goranom Kovaćevićem, koji je ovoga puta preuzeo režisersku ulogu, a snimanje se odvijalo u prostorijama kluba KPTM, u kojem je takođe sniman i spot „Ti si moj“.
Sajsi MC & BKO nastupiće u novogodišnjoj noći u Mikser House-u, a pre toga pogledajte njihov novi spot u novom izdanju MTV Premijere u ponedeljak u 20h i saznajte ko su i šta rade pokvarenice u noćnom provodu!
Povezana vest:  Miley opet nosi prsten, ništa od raskida!