sonja_bakic_2Premijera novog spota Sonje Bakić  „Prisoner“ na MTV-ju
Od ponedeljka, 2. avgusta, pa narednih sedam dana, na kanalu regionalnog MTV-ja, ekskluzivno možete da pogledate spot prvenac pevačice Sonje Bakić za numeru “Prisoner”.
Spot je rađen u saradnji sa poznatim DJ duom The Beatshakers, a kao posebna gošća se pojavljuje TV voditeljka Nikolina Pišek u zanimljivoj ulozi. Spot je proizvod regionalne saradnje i okupio je mlade, talentovane i kreativne ljude. Letnjeg je karaktera, živih, jarkih boja i gotovo da zove na more i upuštanje u nezaboravne letnje avanture.
Sonja je stekla popularnost još 2008. godine učešćem u reality show-u Operacija Trijumf gde se istakla svojim glasovnim mogućnostima. Njen album prvenac će izaći do kraja godine, većina pesama su njeno autorsko delo i nastale su u saradnji sa Sinišom Grozdekom. Publika će imati priliku da kroz album upoznaju Sonju kakvu do sada nisu čuli.
Do tada uživajte u atraktivnom spotu, predivnim lokacijama, odličnom vokalu i dobrom ritmu pesme „Prisoner“ koju će MTV premijerno prikazati 2. avgusta u 20h.
Povezana vest:  Eni Lenoks dobitnica nagrade za doprinos muzici