ZAA ODUSEVILI BEOGRADSKU PUBLIKUZAA ODUŠEVILI BEOGRADSKU PUBLIKU
 
Kruševački bend ZAA, predstavio je ovog vikenda u Mikser Hausu svoj treći album What About. Oduševljena publika je zajedno sa njima pevala nove pesme, među kojima su se istkle: ’99 Hope, What About, I Drive, Time, Uncondtional Love, kao i one iz opusa prethodna dva albuma. Najveće ovacije izazvao je aktuelni singl Irie & Kool. Podršku ZAA pružli su beogradski bend Teški Zulum i kruševački DJ dvojac Funky Brothers, koji su zagrejali atmosferu pred energični nastup Kruševljana koji je trajao do duboko u noć.
Sanja Vučić je hipnotisala publiku svojim snažnim vokalom, dok su momci iz benda pokazali da su pravi muzički znalci i opravdali reputaciju ZAA kao svojevrsne koncertne atrakcije. Dva sata izuzetne svirke, upotpunjene snažnim, temperamentim vokalom, učinili su da slušaoci dišu kao jedan zajedno sa bendom.  Ovacije prisutnih na instrumental na bisu, podsetile su na to da kod nas nije tako malobrojna ona publika koja prepoznaje i vrednuje kvalitetnu autorsku muziku.
ZAA ODUSEVILI BEOGRADSKU PUBLIKU 1Nastup u Mikser Hausu deo je velike regionalne turneje kojom se promoviše novi album, a ZAA očekuju koncerti u Nišu (21.11, klub Feedback), 22. novembra u klubu Gruv, u Leskovcu, 5. decembra u Smederevu (The George Bar), 6. decembra u Srpskom pub-u, u Čačku, 12. decembra u klubu Darkwood u Boru, 27. decembra u Ljubljani u Gala Hali, a za januar su najavljeni nastupi u Zagrebu i Rijeci.
Povezana vest:  Strani mediji o skandalu Ejmi Vajnhaus u Beogradu