01_pusenje06Premijera novog spota Zabranjenog pušenja

 

Treći spot „Kladimo se“ sa aktuelnog albuma „Muzej revolucije“ Zabranjenog pušenja doživeće premijeru ovog vikenda u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Spot „Kladimo se“ biće u Hrvatskoj premijerno prikazan 15. maja na drugom programu HTV-a u emisiji „Ritam tjedna“ od 22:15, a zatim 17. maja u programu televizije CMC. U ponedeljak će na CMC-u „Kladimo se“ biti i Power Play, tako da kome neće biti dovoljno jedno gledanje spota, moći će ga pogledati više puta, s obzirom da će biti emitovan svaka dva sata

Povezana vest:  Ebi roud zdanje od istorijskog značaja

BiH premijera spota je 16. maja u emisiji NTV Hayat „Hayat Production“ sa početkom u 17 sati.

Glavne uloge u spotu su pripale TV voditeljki i novinarki te portparolu nekoliko filmova srpske produkcije i festivala Exit za BiH Aidi Alilović, zatim TV voditeljki britanskog Channel 5, i prvoj hrvatskoj pokerašici, koju ste mogli vidjeti i na naslovnicama Klika i FHM-a, Tatjani Pašalić. Tu su i violinista/klavijaturista Zabranjenog pušenja Robert Boldižar i sa jednom kraćom ulogom BiH glumac Haris Burina.

Povezana vest:  Novi singl Lejdi Gage u februaru 2011.

-U spotu je obrađena tema danas vrlo aktualnih kladionica, pa onda jedan vrlo nezgodan ljubavni trokut, da bi sve završilo hepiendom… Na snimanju spota bila je angažirana i BiH gorska služba spašavanja… – otkrivaju iz tabora Zabranjeno pušenje.

„Kladimo se“ je režirao Haris Dubica iz švajcarske producentske kuce DJ DaJo Production, a partner spota su kladionice „Bet Live“.

Povezana vest:  Lara Fabian 26. juna 2021. godine u Štark Areni

Autori pesme „Kladimo se“ su Mario Vestić, Sejo Sekson i Toni Lović, a producenti i aranžeri Lović/Sekson.