Stevie Whisper
SUSRET NAJVESELIJIH GRADSKIH EKIPA U DOT-U OVE NEDELJE
 
Ove nedelje klub Dot donosi program koji će okupiti najveseliju ekipu u gradu – četvrtak i subota biće u znaku svežih ritmova koje donose Glossy i Banda Panda ekipa, dok će petak biti okrenut iskusnijim klaberima uz prepoznatljive setove DJ-eva Fakira i Peđe Todorovića.
Četvrtak, 27. novembar, donosi sudar dobre muzike i odlične energije uz trojicu DJ-eva dobro poznatih beogradskim klaberima. U pitanju su Feloneezy, Lil Taty i Stevie Whisper koji će ovog četvrtka u Dot-u predstaviti svoje eklektične DJ setove sa nezaobilaznim hip-hop i rnb motivima. Žurka počinje u 22h.
Ovog petka, 28. novembra, stiže prava poslastica za iskusne klabere! Domaćini za DJ pultom kluba Dot biće Fakir i Peđa Todorović, a posetioce očekuje kvalitetno deep house veče. Klub će biti otvoren za posetioce već od 22h.
Dan kasnije, u subotu, 29. novembra, u Dot siže Banda Panda! U pitanju je art kolektiv iz Beograda – nezavisna grupa mladih ljudi koje je spojio entuzijazam i osećaj odgovornosti prema društvu, predvođen di-džej duom Dušana i Johane. Muzika koja se vrti je mix techno, tech-house, deep house i electro zvuka, a parti počinje u 23h.
Do kraja godine posetioce kluba Dot čeka bogat muzički program! Već u petak, 5. decembra, u klub se vraća Smoking Beats ekipa, a njeni predvodnici Фake Casual i Byp_ obećavaju još jedan r’n’b i hiphop spektakl. Samo dan kasnije, u subotu 6. decembra, gosti za DJ pultom kluba Dot biće Flip i MKDSL u okviru čuvene Idemo Na Mars žurke. Naredne nedelje – tačnije u petak 12. decembra, Kristijan Molnar predstaviće specijalnog gosta iz inostranstva, a u pitanju je holandski DJ portugalskog porekla Nuno Dos Santos! Najljubavniji klupski duet, koji čine Ewox i Tamarinsky, donosi još jednu „Samo ljubav“ žurku u Dot i to u u subotu. 20. decembra, a klabere će posebno obraovati podatak da Dot sprema specijalan klupski maraton koji će trajati od četvrtka, 25. decembra ove pa sve do 3. januara naredne godine! Pozivaju se najizdržljiviji klaberi da se odazovu ovom klupskom izazovu – a za sve detalje o programu i ponudi kluba lajkujte Dot na Fejsbuku: www.facebook.com/dot.belgrade
Povezana vest:  Goran Karan najavljuje koncerte u Beogradu i Novom Sadu