Massimo 2

Masimo Savić 20. februara u Sava centru

Pevač jedinstvenog glasa Masimo Savić nastupiće 20. februara 2015. godine u beogradskom Sava centru, a na koncertu će predstaviti novi CD album koji je najavljen singlom „Ispod nekog drugog neba“. Nekadašnji frontmen sastava Dorijan Grej (Dorian Grey) objaviće do kraja januara novi album za zagrebačku muzičku kuću Akvarijus rekords (Aquarius Records), objavila je koncertna agencija Long Plej. 
-Presretan sam što se vraćam u Beograd, jer je to grad koji jako volim i čija mi publika što se tiče emocija svaki put strahovito puno pruža. Emocija je ključna reč za sve moje koncerte u Sava centru. Jednostavno, to je dvorana u kojoj se izuzetno dobro osećam – rekao je Savić. 
Novi album Masima Savića najavio je krajem novembra singl „Ispod nekog drugog neba“, autora Predraga Pegija (P’Eggyja) Martinjaka koji je vec potpisao Masimove hitove „Iz jednog pogleda“ sa prethodnog albuma „Dodirni me slučajno“ (2012), i „Suze su nam stale na put“. 
-Pegi ima muzički rukopis koji meni odlično leži. Uživam radeći s njim u studiju, jer se u radu međusobno nadopunjujemo i nadahnjujemo. Mislim da će tu vezu osetiti i publika i uveren sam da će pesmu ‘Ispod nekog drugog neba’ često vrteti i slušati – rekao je Masimo. 
Ulaznice za beogradski koncert Masima Savića u prodaji su od danas na blagajni Sava centra i preko mreža Eventim, Ticketline, Gigstix i DDtickets. 

Povezana vest:  VIS Nebograd za početak koncerata na Zidiću