Nuno Dos Santos PHOTONUNO DOS SANTOS: IZ BOILER ROOMA PRAVAC U BEOGRAD

Ovog petka, 12. decembra, u Beograd stiže holandski DJ Nuno Dos Santos, a povod je specijalan DJ set koji če izvesti u klubu Dot. Poseban kuriozitet predstavlja činjenica da Dos Santos dolazi u Beograd odmah nakon pojavljivanja u Boiler Roomu prošlog četvrtka!
Nuno Dos Santos je Holanđanin rođen u Portugaliji. Može se reći da u svojim setovima gotovo flertuje sa publikom – kako kroz zavodljive bitove, tako i pogledom koji je uvek zakovan za plesni podijum u potrazi za onim pojedincem koji se najmanje provodi..ako takav uopšte postoji. Kao rezident u jednom od najboljih evropskih klubova, holandskom mestu „Trouw“, Dos Santos je naučio da ugađa probirljivoj evropskoj klupskoj publici, a njegovi bukinzi u legendarnom klubu „Club 11″ i dalje važe za najbolje žurke u Amsterdamu. U svom produkcijskom radu Nuno takođe beleži uspehe – od etiketa poput „Composit“, „Planet E“ i „Green Records“ za koje je obljavljivao muziku, pa sve do klupskih hitova popout „Merging“, „Hamming“ and „Circus Bells“ – Dos Santos je na misiji da sve ljude oko sebe preobrati u pasionirane ljubitelje dobre klupske muzike! Nuno u Beograd stiže na poziv Kristijana Molnara, našeg mladog DJ-a i producenta, a Molnar će pružiti domaću DJ podršku iste večeri. Žurka počinje u 23h, a ulaz je besplatan do ponoći!
Ali to nije sve što je klub Dot pripremio svojim posetiocima za ovu nedelju! U subotu, 13. decembra od 23h na programu je The Incred!bulls parti, a žurku nam spremaju tri DJ-a producenta koja stoje iza projekata kao sto su Teddybear Records, Romp, Feel And Dance More Radio Show. Za DJ pultom kluba Dot biće Tumalon, Phill i Dansmore, program počinje u 23h, a ulaz je slobodan uz kartu.
Klub DOT je novo gradsko mesto za one sa metropolitskim ukusom za enterijer i muzičke pravce. U samom centru grada, na adresi Francuska 6, DOT svakog četvrtka, petka i subote donosi klabing za pamćenje. Pratite „Dot“ na Fejsbuku i budite uvek u toku: www.facebook.com/dot.belgrade.

Povezana vest:  Džo Džekson: Drago mi je što sam bio tako strog