Dave Clarke 2013 - 02Baron techna Dave Clarke stiže u Novi Sad

Vizionar, inovator, radijski voditelj, tehnološki geek, a najpre muzički genije – Dave Clarke, dolazi u Novi Sad! Baron techna, kako ga je svojevremeno nazvao čuveni John Peel, najveći guru BBC radija, nastupiće 16. novembra u SKC Fabrika.
Nakon sjajnog nastupa Adama Beyera u SKC Fabrici, organizacija Happynovisad nastavlja u istom ritmu i publici predstavlja još jednu legendu, ali i vrlo aktuelnog producenta i DJ-ja tehno muzike, sa karijerom koja traje skoro trideset godina. Clarke iza sebe ima tri albuma, čak trinaest EP-eva kao i nemerljivo iskustvo nošeno iz najeminentnijih klupskih metropola.
Njegov poznati stil čini mešavina techna i electra, provučena kroz estetiku punka i duboko je iskustveno nataložen kroz kompleksnu karijeru od hip hopa osamdesetih, kao i acid i rave faze tokom devedesetih godina. Izdanja su mu pronašla mesto i poštovanje nekoliko renomiranih izdavačkih kuća kao što su Stress Records, R&S Records, XL Recordings, a ponosni je vlasnik Magnetic North lejbla.
U SKC Fabrici te večeri nastupiće i dobro poznata imena novosadskoj publici, Vladimir Aćić, Klaus, Lag i Dee Face.
Prodaja ulaznica počinje u nedelju, 1. septembra putem sajta Gigstix.com, a u prodaji će se naći veoma ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 490 dinara. Cena ulaznica u pretprodaji iznosiće 690 dinara dok će na ulazu biti 990 dinara.

Povezana vest:  Exit R:brendira Srbiju