By-Pass 1 Koncertna promocija novog albuma grupe By-Pass u Pančevu

U subotu, 13. decembra od 21h u dvorani Apolo (Dom omladine, Pančevo) održaće se koncertna promocija novog albuma benda By-Pass, Pustinjom. Kao specijalni gosti nastupiće Stonebride (Zagreb) i Wolfram (Novi Sad) koji će se premijerno predstaviti pančevačkoj publici, takođe sa novim pesmama i izdanjima.
Ne propustite priliku da zajedno čujete i doživite By-Pass, Stonebride i Wolfram koji su medijski predstavljeni kao jedni od najkvalitetnijih domaćih i regionalnih bendova u svom žanru a svi zajedno su već nastupali na festivalu u beogradskom Domu omladine prošlog meseca koji je ocenjen od strane mnogih kao rok koncert godine u Beogradu.
Karte za koncert se mogu naći u pretprodaji u Pančevu (PC Wizard, Njegoševa 8) i Beogradu (Felix Shop, TC Sremska, I sprat) po ceni od 250 dinara, dok će na ulazu u Apolo iznositi 400 dinara. Za sve koji dolaze iz drugih mesta ili nisu u mogućnosti da kupe karte u pretprodaji, možete ih rezervisati do dana koncerta slanjem vašeg imena, prezimena i broja mobilnog telefona na mail – [email protected].
Satnica:
21.15 – 22 Wolfram
22.15 – 23.30 By-Pass
23.45 – 01 Stonebride

Povezana vest:  Ekskluzivna premijera novog spota sastava Veliki prezir