Artan Lili Ako stanemo tuNovi hit singl sastava Artan Lili
 
Bez ikakve sumnje, Artan Lili je bend koji je tokom 2014. godine bio jedan od najčešće pominjanih kada se pričalo o novim snagama na domaćoj rok sceni. Stoga, Lampshade Media ima posebno zadovoljstvo da objavi početak saradnje sa sastavom od koga u narednoj godini svi mnogo očekujemo!
„Nema love al’ ne mari, ionako sve što vredi lova ne može da sredi“ – poručuju Artan Lili u novogodišnjem hit singlu „Ako stanemo tu“, koji već sada možete preslušati na Deezeru (http://www.deezer.com/album/9378146), a video spot za ovu pesmu možete pogledati OVDE!
Pesmu je producirao Petar Rudić a mastering je urađen u londonskom Dr. Mix studiju. Video je režirao Staša Tomić, snimljen je u Kulturnom centru Pančeva, a u spotu se pored članova grupe pojavljuju i plesači plesnog kluba Elektra iz Pančeva.
Osim novog singla, Artan Lili su objavili još sedam pesama koje su ranije bile radijski i/ili video singlovi, a sve ih možete preslušati stranici benda na Deezeru: http://www.deezer.com/artist/7239208
Pesma „Ako stanemo tu“ debitovala je na prvom mestu kultne Diskomer liste što se do sada desilo samo nekoliko puta u istoriji ove liste: http://www.studiob.rs/radio/diskomer.php
Povezana vest:  Justinu Bieberu nestao nakit iz kuće, sumnja na braću Lil Twista i Lil Zaa