Severina - DUK dvdDVD/CD – Severina -Dobrodošao u klub u prodaji od petka 26.decembra

DVD/CD „Severina- Dobrodošao u klub“ pojaviće se na srpskom tržištu u petak 26.decembra.
Ovo zajedničko izdanje Music Star Productiona i City Recordsa donosi i dve bonus pesme „More tuge“ duet sa Sašom Matićem i „Uno momento“ koju izvodi sa Ministarkama.
Nakon što je singlovima sa svog posljednjeg studijskog albuma „Dobrodošao u klub“ Severina postavljala nove lične, ali i regionalne rekorde u broju YouTube pregleda te nizala hit za hitom, kao što su Brad Pitt, Grad bez ljudi i Italiana, krenula je i regionalna live turneja „Dobrodošao u klub 2013″. Spomenuta turneja bila je kruna čitavog albuma, a Tomaž Pandur, umetnički režiser turneje, zajedno sa Severinom i čitavim timom, uspeo je na ovim prostorima oživeti neviđenu domaću produkciju.
Koncert u Areni Zagreb snimljen je za potrebe izlaska live albuma. Tako je priča oko izuzetno uspešnog Severininog albuma „Dobrodošao u klub“ dobila i svoj epilog, izlazak live DVD/CD izdanja albuma .
Video „Dobrodošao u klub live“ možete pogledati OVDE!
Posle spektakularnog koncerta u Kombank Areni u sklopu turneje „Dobrodošao u klub“, beogradsku publiku Severina će 25.februara dočekati u Sava Centru i predstaviti se u novom ruhu koje će a to svi od nje očekuju, sigurno biti nova granica produkcije i realizacije koncertnog nastupa.
Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventima

Povezana vest:  Evrosong 2014. godine u Kopenhagenu