Nova godina u Delta City-juNovogodišnji šoping u Delta Cityju

Ukoliko razmišljate kako da obradujete drage osobe za predstojeće praznike, Delta City ima lepe vesti za vas – uživajte u novogodišnjem šopingu po sniženim cenama do čak 50%, a kako biste imali dovoljno vremena da pronađete idealni poklon, Delta City će od 26. do 30. decembra raditi produženo, od 10 do 23 sata.
H&M, Bata, Guess, Timberland, Fashion&Friends, Esprit, Tom Tailor, Mango, Carpisa, Terranova, Springfield, Massimo Dutti… samo su neki od brendova koji posetiocima nude praznične popuste na aktuelne modne kolekcije.
Ako i pored svih pogodnosti ne uspete da pronađete odgovarajući poklon, Delta City poklon kartica je odlično rešenje – na vama je samo da osmislite originalnu poruku koju ćete napisati na pakovanju poklon kartice ili zanimljiv način na koji ćete je pokloniti… i više nema problema oko izbora poklona ili neodgovarajuće veličine.

Povezana vest:  Ideja o higijeni ruku nastala u Beču

Besplatno slikanje sa Deda Mrazom i klizanje ispred Delta Cityja

U atrijumu Delta Cityja svakog dana, od 14 do 20 sati, posetioci imaju priliku da se besplatno slikaju i druže sa Deda Mrazom, kao i da dobiju fotografiju na poklon. Takođe, ljubitelji sportova na ledu imaju mnogo razloga za radovanje jer pored šopinga, imaju priliku da uživaju i na klizalištu ispred Delta Cityja i raznovrsnom zabavnom programu prilagođenom svim uzrastima.
Besplatni, novogodišnji čas klizanja za sve osnovce i srednjoškolce, uz đačku knjižicu, biće organizovan i 30. decembra, od 10 do 11:30 sati, uz nadzor profesionalnih klizača i trenera.

Povezana vest:  Moto Deda Mrazovi ponovo uneli novogodišnju čaroliju u dom za decu sa posebnim potrebama iz Sremčice

Radno vreme Delta City-ja tokom praznika:
31. decembar – od 10 do 18 sati
1. januar – neradni dan (osim Cineplexxa, igraonica Circus i Galactica, Casine Favorit)
6. januar – od 10 do 18 sati
7. januar – neradni dan (osim Cineplexxa i Casine Favorit)