byp GDE JE TAČKA SUSRETA NAJBOLJIH GRADSKIH ŽURKI OVOG VIKENDA?

Prvi party vikend u ovoj godini klub Dot je posvetio najboljim gradskim žurkama. Tako će biti i ove nedelje, uz tri odlična partija i omiljene DJ-eve koje je beogradska publika volela da sluša tokom 2014. godine.
U četvrtak, 8. januara, na programu je neobičan lajv u izdanju Hetem + MKDSL. Momak koji stoji iza pseudonima MKDSL dobro je poznat domaćoj publici, a za one koji ne znaju – Hetem je Strahinja iz benda Kill Me Laser, a ovo je njegov mračni elektro/tehno eksperimentalni solo projekat. Vrata se otvaraju u 23h, a ulaz je slobodan.
U petak, 9. januara, jedan od omiljenih beogradskih party kolektiva ponovo stiže u Dot, ali u nešto drugačijem izdanju! U pitanju je Mystic Stylez, koji ovog petka predstavlja svoj novi projekat Tropical Riddims. Umesto grajma , footworka i sličnih žanrova na koje smo navikli kada je MS ekipa u pitanju – Tropical Riddims ovog petka u Dot-u donosi nešto „toplije“ funk/house ritmove. Ulaz je free do ponoći, a žurka počinje u 23h.
Subota, 10. decembar, donosi prvu ovogodišnju Smoking Beats žurku, uz već svima dobro poznata imena Фake Casual i byp_! Biće zastupljeni r’n’b, rap, dancehall, garage, house, jersey club, chill trap, future r’n’b i slični žanrovi – party počinje u 23h, a ulaz je free do ponoći.
Već narednog vikenda neka se pripreme zaljubljenici u drum’n’bass jer u Dot dolazi čuveni Danny Wheeler! Danny nastupa u subotu, 17. januara, uz domaću DJ podršku u sastavu Codex & Rahmanee – a ulaznice su već u pretprodaji u ograničenom broju po ceni od 350 dinara na svim prodajnim mestima Eventima.
Dot najavljuje zanimljivu klupsku zimu uz poznata imena domaće i internacionalne DJ scene. Pratite nas na Fejsbuku i budite uvek u toku: www.facebook.com/dot.belgrade.

Povezana vest:  EXIT 2011, Prve ulaznice za Exit danas u podne!