ZAA Foto Aleksandar Nesic 2Bend ZAA nastupa u Zagrebu i Rijeci

Posle brojnih uspešnih nastupa u Srbiji, ali i u BiH i Makedoniji, kruševački bend ZAA nastalja svoju koncertnu turneju kojom promoviše aktuelni album What About. Prvi sledeći koncert je zakazan za 16. januar u prostoru Klub. u Zagrebu, dok će već sutradan ZAA nastupiti u istoimenom klubu u Rijeci.
Hrvatska publika još pamti spektakularnu svirku ZAA, kada su nastupili na nedavno održanom koncertu S.A.R.S-a, takođe u Zagrebu, i pobrali salve pohvala ne samo slušalaca, već i kritike. Novinarka Sanja Srdić je tada napisala: „Njene (Sanje Vučić) glasovne mogućnosti bile su takve da sam očekivala da će u nekom trenu na pozornicu izaći Simon Cowell i obznaniti da je X Factor dobio novu pobjednicu bez ikakve audicije… Naravno, Sanja bez obzira na snažan vokal ne bi bila ni upola toliko zanimljiva da iza nje nije stajao i zabavni bend ZAA… Publika je na njih izvrsno reagirala, stoga ne čudi da je na pitanje pjevačice hoće li jednom doći na njihov samostalni koncert u Zagrebu zdušno odgovorila „Da“.
ZAA 16. januara zagrebačkoj publici u Klub.-u (Pavla Hatza 16) obećava koncert za pamćenje. Sutradan kruševački bend nastupa u Rijeci, takođe u Klub.-u (Slavka Krautzeka 12), a ulaznice za oba koncerta se mogu potražiti na entrio.hr.

Povezana vest:  Jubilarni sabor počinje otvaranjem Muzeja trube