GEORGE EZRAGEORGE EZRA FAN TAKEOVER

MTV vam predstavlja emisiju »George Ezra Fan Takeover« u kojoj će mladi pevač odgovarati na pitanja koja su mu fanovi sa svih krajeva sveta postavili, a uz to će im još ispuniti želje i izvesti neke svoje hitove!

Ovaj simpatični mladić, iako ima samo 21 godinu, pažnju je privukao zahvaljujući glasu koji zvuči mnogo zrelije i veselim melodijama. Značajnu podršku je dobio od strane BBC-ja, koji ga je uvrstio u line-up izvođača koji su nastupili na »BBC Introducing« bini na Glastonbury festivalu prošle godine.

Povezana vest:  Teofilovići i Tadić vas sutra vraćaju suštinskim emocijama

Debi EP „Did You Hear The Rain“ Ezra je objavio u oktobru 2013., a drugi EP „Cassy O'“, u martu 2014. Singl koji ga je proslavio širom sveta je „Budapest“, pesma koja  je prvo postala hit u zemljama Zapadne Evrope, dostigavši Top 10 u čak deset zemalja. Debi album „Wanted On Voyage“ objavio je krajem juna, a mnoge druge zanimljive detalje iz života i karijere ovog mladog pevača saznajte u petak u emisiji »George Ezra Fan Takeover«, koju na MTV kanalu možete da pratite od 19:20.

Povezana vest:  ŠAMPIONI AMERIČKE DŽEZ AVANGARDE NA 33. BEOGRADSKOM DŽEZ FESTIVALU - Marc Ribot & The Young Philadelphians + Strings

P: petak, 16.1. @ 19:20

R: subota @ 19:50