Marconiero1

MARCONIERO & I-BEE: promocija rap albuma Istinite priče na Akademiji

MARCONIERO, veteran srpskog repa i član nekada popularnog niškog sastava D-fence, održaće live promociju svog albuma „Istinite priče“ u subotu 7. maja na Akademiji, zajedno sa reperom I-BEE, koji će predstaviti svoje duplo izdanje „It’s A Rap Vol. 1/ ICA REP Vol. 2“.

Marconiero i I-Bee uživo će izvesti i pesme sa zajedničkog, još uvek neobjavljenog albuma, a gost večeri biće Bdat Džutim Timbe (ex-Bad Copy), koji će sa Marconierom prireditiB2B setove na plejerima.

Povezana vest:  Bajaga očekuje novi album na jesen

Za oba albuma omogućen je besplatan download: „Istinite priče“ možete preuzeti sa internet stranice www.marconiero.com, a „Its a rap (2xcd)“ swww.megaupload.com/?d=D1ZHFEOY

Album „Istinite priče“ prvo je samostalno Marconierovo izdanje, a od legendarnog, prvog i jedinog ostvarenja grupe D-fence „Urbanizam i Renesansa“ (One Records) prošlo je gotovo osam godina. Marconiero je zajedno sa I-Beejem objavio internet singl „Svi u kraju“ (2007), a njegove pesme našle su se i na kompilaciji „Tilt 1“, kao i na maksi singluCB4 – Ol’ Skul Shit (Ammonite Records).

Povezana vest:  Robin Gib otkazao nastupe u Brazilu

Ovaj dvojac trenutno priprema zajedničko izdanje.

Pored semplovanja, Marconiero komponuje autorsku muziku, piše svoje tekstove, nastupa kao MC na drum’n’bass žurkama, uživo sa bendom, a sarađuje i sa brojnim muzičarima, među kojima su Piti (Goribor), Miloš Vojvodić (Eyot), DJ Funky Junkie, Vladika Bogosavljević (Danilov doživljaj Beča, Stay Tuned), Branko Stanković (De-Ja-Vuja) i drugi.

Povezana vest:  MTV PREMIJERA I DOWNLOAD ALBUMA EMKEJ „ZNAJDI SE“

Nastupao u klubovima širom Srbije.

Početak je zakazan za 22h. Cena karte biće 300 dinara.