Blackmagic Production Camera 4K 1 2014-12-16 1933 C0000 mov Still001NATALI DIZDAR I ELVIS JACKSON U MTV PREMIJERI
 
Natali Dizdar i bend Elvis Jackson predstaviće premijerno svoja nova video ostvarenja u ponedeljak u 20:00 na MTV kanalu.
Natali Dizdar iza sebe ostavlja i više nego uspešnu 2014. godina, koju je završila sa novim singlom „Iluzionist“. Uz Vladimira Mirčeta, svog dugogodišnjeg saradnika, Natali se ovog puta okušala i kao koautorka aranžmana i muzike, dok producentski tim čine Pavle Miholjević i Jura Ferina. Za režiju spota pobrinuo se niko drugi do njen rođeni brat, Filip Dizdar, kojem je ovo prva rediteljska saradnja sa sestrom.
„U pesmama uvek poistovjećujem neka svoja iskustva, neki trenutak u životu pa je tako i u ovoj pesmi, za koje je stihove napisao pesnik Dejan Aleksić, ujedno i dobitnik nagrade Riste Ratkovića u Bijelom polju 2014.“, rekla je Natali.
Posle brojnih spotova koje je režirao, Filipu je ovo prvo koje je uradio za svoju sestru. „Snimanje spota za Natalinu novu pesmu „Iluzionist“ je bilo odlično. Iako nam je ovo prva saradnja po pitanju muzičkog spota, radili smo zajedno nekoliko photosessiona, pa mogu reći da smo već navikli na saradnju. Spot je sniman u starom bioskopu u Dugom selu, a sama priča spota se odvija u pozadini i potrebno je pratiti detalje da bi je otkrili. Za potrebe spota Natali je izvela i nekoliko iluzija na pozornici. Atmosfera na snimanju je bila ležerna uz puno šale i na kraju su upravo ti kadrovi među najboljima jer prikazuju Natali u malo drugačijem svetlu od onog na koje smo navikli,“ rekao je Filip.
I sama Natali imala je samo reči hvale za svog brata: „S Filipom je zabavno raditi jer je pozitivan, opušten i dobro organizovan. Ono što mi je važno je da prihvata i neke moje sugestije, ali i ima jasnu ideju onoga što želi. Nakon što smo odradili nekoliko photoshootinga zajedno drago mi je da se naša saradnja proširila i da smo i u poslu jako dobar tim.“
Drugi spot koji ćete premijerno moći da pogledate na MTV kanalu u ponedeljak u 20 časova pripada slovenačkom pank rok bendu Elvis Jackson. Vesela skupina uveliko priprema novi, peti po redu studijski album, koji će nositi naziv „Radio Unfriendly“, a kao prvi singl izdvojili su „Any Place To Go“.
I na ovoj numeri, kao i na celom prethodnom albumu „Against The Graviti“, preovladava pank rok melodija sa  primesama hardcore i metal deonica. Jednostavan i energican  videospot delo je scenariste i reditelja Marka Dupliška. Snimljen je jednog suncanog decembarskoga dana, bez priprema i preteranog filozofisanja, na parkingu tržnog centra u Celju. „Želeli smo da prikažemo bend  u momentu kada radi ono što najbolje zna, bez suvišne priče, čista akcija,“ objasnio je Buda, pevač benda, i svakome od nas daje priliku da interpretira pesmu na svoj način. „Any place to go je, u stvari, interna fora koju bend ima posle uspešnih koncerata na turnejama, kad se nivo adrenalina još nije spustio i kad se pitamo gde bismo dalje mogli da odemo u gradu u kojem smo nastupili. Tekst može da se razume i šire. Naime, ukazuje na činjencu da ćemo uskoro, zbog načina na koji živimo, biti primorani da tražimo druge, još nenastanjene delove Zemlje, ili da idemo još dalje… Svako neka tumači na svoj način i neka se prepusti brzom ritmu pesme. Mi uzivamo kako već dugo nismo!“
Elvis Jackson priprema još atraktivnih promotivnih nastupa u martu, koji će biti najavljeni u narednim nedeljama, a publika može da očekuje proleće nabijeno adrenalinom i glasnim pank rokom!
Povezana vest:  POČELA PRODAJA VIP ULAZNICA ZA UMEKOV NASTUP U BELEXPOCENTRU