BEI_THE_FISHBei the Fish u MTV Expressu

 

Ove srede, 19. maja u 20h,  u okviru emisije MTV Express regionalnoj publici predstaviće se makedonski sastav Bei the Fish.

 

Bend Bei The Fish čine Valentina Minovska (vokal, udaraljke i povrmeno klavijature), programer i klavijaturista Nenad Tonkin i vođa benda Ognen Anatasovski koji, pored pevanja, svira i bas gitaru, dok ih na koncertnim nastupima na bubnjevima upotpunjuje Vladimir Nastevski.

 

Muzičko izražavanje grupe predstavlja jedinstven spoj akustičnih instrumenata, elektronike i moderne makedonske i mediteranske muzike, sa elementima popa.

Povezana vest:  I Green Day deo poslednjeg Sumraka

Iz anonimnosti izlaze sa singlom „The End“, koji im je doneo pobedu na godišnjoj listi singlova radijske mreže Cross radija. 2006. godine bili su pobednici istog izbora, ali ovaj put po glasovima publike sa singlom “Bare Naked”. Svojim originalnim koncertnim nastupima, kao i sofisticiranom reciklažom gotovo kompletnog opusa popularne muzike 20. Veka, BTF ubrzo zarađuju epitet najoriginalnijeg sastava na sceni.

Povezana vest:  Miley Cyrus nabacila još tetovaža

Iza sebe imaju jedan neizdat album iz 2003. godine “Listen”, 2006 godine izdaju “What are you Fighting For?” i  “Look Up” iz 2007. godine, koji je proglašen za album godine na makedonskom portalu za kulturu Plagij.at. Prošle godine objavljuju album “Time to Make Things Right”, na kome se nalazi pesma French Cheese koju vam premijerno prikazujemo

Povezana vest:  MTV EMA, Svift i Biber veliki pobednici dodele EMA nagrada

 

Pogledajte šta su članovi benda Bei the Fish odlučili da izvedu za publiku regionalnog MTV-ja u MTV Expressu koji će biti emitovan u sredu, 19.05.2010. u 20:00.

MTV Express je na programu regionalnog MTV–ja svake druge srede u 20:00, a emisija će biti reprizirana više puta u toku redovnih muzičkih blokova na našem kanalu.

Bei the Fish u MTV Expressu, sreda, 19.05.2010. u 20:00, i na sajtu www.mtv.rs.