bieber adidas NEO 2013

Bieber najavio prekid karijere ili se ipak samo našalio?

Justin Bieber (19) najavio je tokom intervjua za američku radio stanicu Power 160 prekid muzičke karijere nakon što objavi novi album ‘Journals’. Iz sveta showbussinesa odlučio se povući jer ga, kako je rekao, više ne privlači slava. Bieberovo povlačenje šokiralo je milione njegovih obožavatelja širom sveta koji ga na društvenim mrežama mole da se ne odluči na trajni prekid karijere.
– Nakon što objavim novi album, ja sam zapravo čovek u penziji. – šokirao je Bieber izjavom radio voditelja Kurta Alexandera.
Kanađanin je proteklih meseci neprestano u centru pažnjui zbog brojnih skandala po noćnim klubovima kao i crtanju grafita po javnoj površini u Australiji.
Ali prema tvrdnjama izvora za američki portal TMZ, Bieber se šalio kada je rekao da više ne namerava da peva jer još nema nameru da prekine uspešnu karijeru.
– Ja sam ovde samo zbog mojih obožavatelja i zbog muzike – rekao je Bieber koji je tokom intervjua demantovao optužbe da je postao jako arogantan.
– Ljudi misle da sam bahat, a nisam, uvek sam bio brižan i darežljiv prema drugima. Imam 19 godina, grešim, to je neizbežno – rekao je pevač kojeg uskoro čeka svjedočenje jer je ‘zaradio’ tužbu fotografa Jefferyja Biniona koji ga je optužio da ga je u junu napao i ukrao mu fotografsku opremu.
Karijeru je započeo s 13 godina i uskoro postao jedan od najuspješnijih pevača. Nedavno je osvanuo na šestom mestu Forbsove liste najplaćenijih muzičara2013. Godine.

Povezana vest:  Josipa Lisac peva u Nišu za Sigurnu žensku kuću