pusenje2.Koncert Zabranjenog pušenja 21. februara u Novom Sadu
 
Tokom 2014. godine grupa Zabranjeno pušenje je nizom zapaženih koncerata u devet evropskih zemalja obeležila 30 godina od objavljivanja albuma „Das ist Walter“.
Posebno su se izdvojili rasprodati koncerti u Beogradu i Zagrebu, ali i spektakl u sarajevskoj Skenderiji, kojim je proslava jubileja i zapoceta.
Na mapi slavljenickih koncerata Zabranjenog pušenja je i Novi Sad gde će nastupiti 21. februara u kojem bend nije nastupao pune dve godine. Pored kultnih hitova, Novosadani će u klubu Quarter biti u prilici da čuju i pesme sa 10. albuma benda „Radovi na cesti“.
Prisećajući se nastupa održanog u februaru 2013. godine takode u Quarter-u, u nedavnom intervjuu za portal Remix Preš, Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sekson je izjavio da Novi Sad ima sjajnu publiku naklonjenu rokenrolu.
Specijalni gosti Zabranjenog pušenja biće sastav Zbogom Brus Li.
Ulaznice za koncert će biti u prodaji po promotivnoj ceni od 800 dinara od 8. februara, dok će od 9. do 20. februara moći da se nabave po ceni od 1.000, dok će na dan koncerta, na ulazu u Quarter, koštati 1.200 dinara.
Povezana vest:  Predstavljen novi album "Bajage i Instruktora"