byp IRON, BYP_, MANJANE, BOJAN RIBIĆ I NEMANJA KRSTIĆ UŽIVO U KLUBU „DOT“ OVOG VIKENDA

Petak i subota u beogradskom klubu „Dot“ donose nastupe čak pet DJ-eva! Ovog petka, 30. januara, još jednu izvrsnu hip-hop/r’n’b žurku doneće DJ Iron i Byp_, a samo dan kasnije, u subotu 31. januara, trio u sastavu Bojan Ribić, Manjane & Nemanja Krstić obećava još jednu žurku za pamćenje. Podsećamo – Stanton Warriors nastupiće u beogradskom klubu „Dot“ u subotu, 7. februara, a ualznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 800 dinara.
Iron i Byp_ su imena dobro pozata beogradskim kaberima, naročito onima koji cene kvalitetan hiphop/r’n’b zvuk, prošaran različitim underground pravcima. Ovog petka, 30. januara, njih dvojica nastupiće zajedno u klubu na adresi Francuska 6. Žurka počinje u 23h, a ulaz je free do ponoći. Usijano će biti i ove subote, 31. januara! Gosti za DJ plutom u klubu Dot biće Manjane, Bojan Ribić i Nemanja Krstić, mladi talentovani DJ-evi i producenti elektronske muzike. Slobodan ulaz za posetioce je do ponoći, nakon čega će se napraćivati simbolična cena karte.
Spremajte se za narednu subotu jer dolaze Stanton Warriors! Od kako je kompilacija „Stanton Sessions“ 2001. godine osvojila mnogobrojne svetske nagrade, ovaj energični DJ duo zakucao je svoje mesto u svetskom vrhu producenata elektronske muzike. Zapanjujuća produktivnost i kvalitetni ritmovi stvorili su mnogobrojne fanove Stanton Warriors-a, a eksplozivni setovi – nezaboravne žurke! Baš takva jedna žurka čeka Beograđane u subotu, 7. februara u klubu Dot, gde će duo Stanton Warriors nastupiti uz domaću podršku u sastavu Iron, Worke i Necone. Ulaznice po ceni od 800 dinara još uvek se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, a zbog ograničenosti kapaciteta kluba organizatori apeluju da nabavite svoju ulaznicu na vreme.

Povezana vest:  Years & Years predstavlja novu numeru pod nazivom „Crave“