kristali-pips-zoster-dom-omladine-webŠta Dom omladine priprema za Dan zaljubljenih?

Za Dan zaljubljenih Dom omladine Beograda najavljuje zajednički koncert grupa Kristali, Zoster i Pips, Chips & Videoclips.
Kristali će svoje fanove povesti na kratko putovanje kroz vreme uz njihove bezvremenske pesme uz jedinstvenu pojavu na regionalnoj muzičkoj sceni, istovremeno stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizuelno atraktivni bend Pips, Chips & Videoclips.
Beograd, Zagreb i Mostar oduvek su imali kulturološke poveznice, a ova tri benda imaće priliku da učvrste veze izmedju tih gradova i država i da pokažu koliko geografska odredjenost ima uticaja na muzičke stilove koje bendovi iz tih gradova i država neguju.
Beogradski sastav Kristali nedavno je održao koncert povodom 20 godina rada pred vidno raspoloženom publikom koja je čitav njihov dosadašnji opus pevala zajedno sa bendom. Aktuelni singl i kako su ga brojni kritičari nazvali letnji hit „Divan dan“, uvertira je u novi album na kome bend uveliko radi.
Pipsi će pred publikom u Srbiji izvesti plejadu nekih od najvećih i najvažnijih pesama u svojoj diskografiji počevši od debitantskog klasika Shimpoo Pimpoo, pa sve do aktuelnog i hvaljenog Walt-a.
Novi album Zostera „Srce uzavrelo“ publici donosi ukupno deset novih pesama, a najavljen je singlovima „Gavrilo“ i „Brod koji tone“.
Cena ulaznica za koncert se nalazi u pretprodaji od 1.000 dinara, a na dan koncerta iznosiće 1.200 u Felix Shop i Eventim prodajnim mestima.
U istom sastavu oni će nastupiti i u Novom Sadu dan ranije u SKCNS Fabrika.

Povezana vest:  Droga u autobusu Breta Majklsa