Samo Ljubav specijal 14.02KLUB DOT PREDSTAVLJA „SAMO LJUBAV“ SPECIJAL ZA DAN ZALJUBLJENIH
 
Za sve one koji su zaljubljeni, ali i one koji još uvek nisu, klub Dot će 14. februar obeležiti baš onako kako dolikuje. Za najljubavniji DJ set biće zaduženi Ewox i Tamarinsky uz moto „Samo ljubav“ – ovog puta uz specijalne goste! Dan ranije, u petak 13. februara, rođendan slavi beogradski DJ i prekaljeni klaber Steady Beats, koji ovom prilikom u Dot dovodi Utku Dalmaza, Istanbulskog DJ-a poznatog po genijalnim, melodičnim i nikako komercijalnim tech house setovima.
Utku Dalmaz je školovani muzičar koji je svoji karijeru započeo 2007. godine. Ovaj mladić je DJ i džez gitarista, a spoj ova dva poziva učinio je da njegovi DJ setovi danas obiluju melodičnim jazz, chillout, funk i tech house motivima. Utku će 13. februara biti specijalan gost na rođendanu Steady Beatsa u klubu Dot, a lineup će zaokružiti Miloš Vujović.
Ako se ne zaljubite u petak, onda je prava prilika za to 14. februar – Dan zaljubljenih, a u klubu Dot se tada dešava najljubavnija žurka pod sloganom „Samo ljubav“. Za DJ pultom biće Ewox i Tamarinsky, koji će za ovu priliku imati posebno pojačanje! Specijalan gost broj jedan biće X-Coast, jedan od trenutno najinspirativnijih projekata lokalne scene, a njegova muzička produkcija vratiće vas u zlatno doba elektronike iz 90ih godina prošlog veka. Trojci će se pridružiti i Biskoteka i na taj način zaokružiti ovaj obećavajući lajnap. Ulaz je free do ponoći, nakon čega će karta koštati 200 dinara.
Već sledećeg petka, 20. februara, u Dot stiže Ikonika, predstavnica londonske underground scene. Za DJ pultom pridružiće joj se momci iz kolektiva Mystic Stylez, a ovo klupsko veče obećava uživanje u melodičnim andergraund muzičkim pravcima. Sledeće subote, 21. februara, domaćini za DJ pultom kluba Dot biće svima dobro poznati Dejan Milićević i Marko Milosavljević, a klaberi neka se spreme za još jedno nezaboravno Retro Tehno izdanje!
Pratite Dot na Fejsbuku i uvek budite u toku sa najvažnijim klupskim događajima u gradu: www.facebook.com/dot.belgrade
Povezana vest:  Adel osvojila tri rekorda na top listama iTunesa