CRT radionica MarceloU martu počinje Converse Rubber Tracks takmičenje, jedinstvena prilika za sve mlade neafirmisane muzičare
 
Nakon osam regionalnih gradova i 12 besplatnih muzičkih radionica 1. marta počinje Converse Rubber Tracks takmičenje! U protekla četiri meseca „Converse Rubber Tracks“ pružio je priliku brojnim neafirmisanim muzičarima širom regiona da prisustvuju zabavnim i edukativnim muzičkim radionicama koje su, na različite teme, održali najeminentniji domaći muzičari i producenti.
U okviru radionica koje su održane u Beogradu, Splitu, Sarajevu, Nišu, Novom Sadu, Zagrebu, Banjaluci, Skoplju, svoja znanja i iskustva sa posetiocima su podelili Atheist Rap, Ivan Božanić (Pips, Chips & Videoclips), Sajsi MC, SevdahBaby, Letu štuke, Marčelo, gitarista Saša Friš, muzički producent Predrag Pejić, Mirela Priselac – Remi i Luka Tralić – Shot (Elemental), Sopot, Petar Mladenovski (Superhiks), Jonathan, Nebojša Antonijević Anton (Partibrejkers) i muzički producent i dugogodišnji gitarista bendova (Bajaga i Instruktori, Tunel, Dr Spira i Ljudska Bića) Vlada Negovanović.
Glavni deo „Converse Rubber Tracks“ projekta počinje u martu! Svi zainteresovani bendovi, bez obzira na žanr, moći će da se prijave popunjavanjem online aplikacije i slanjem materijala preko portala converse.rs od 1. do 20. marta. Potom sledi period online glasanja, od 23. marta do 4. aprila. Glasanjem fanova u najuži krug ulazi 15 bendova od kojih će zatim, stručni žiri izabrati 7, koji će dobiti priliku za snimanje u u profesionalnom studiju RTV Vojvodine u Novom Sadu. Izabrani bendovi ući će u novosadski Studio M početkom maja, a imaće priliku da snimaju pod budnim okom domaćih i stranih producenata koji dolaze iz Njujorka i „Converse Rubber Tracks“ studija iz Bruklina. Izvođači će u Studiju M provesti dovoljno vremena na stvaranju materijala, a zatim i zadržati puno pravo na svoju muziku.
Više informacija o platformi Converse Rubber Tracks možete pronaći na web stranici converse.rs.
Povezana vest:  Lejdi Gaga još pronalazi način da bude ''neodgovorna''