jelena tomasevicTomaševićeva završava sezonu koncerata u pozorištima

 

Nastupom pop pevačice Jelene Tomašević 24. maja u Pozorištu na Terazijama u Beogradu biće završena sezona koncerata nazvanih „Koncerti na Terazijama“ i „Koncerti u Srpskom narodnom pozorištu“ (SNP), najavili su organizatori.

Produkcijska kuća „Harmoni mjuzik“ (Harmony Music), Pozorište na Terazijama, SNP i Telekom Srbije su u dva pozorišta tokom sedam meseci priredili koncerte Biljabe Krstić, Aleksandre Radović, Ivane Jordan, Borisa Režaka, Saše Vasića, Slobodana Trkulje, „Nevernih beba“ i „Flamingosa“.

Povezana vest:  Autobiografija Džimija Pejdž u septembru

-Ispunili smo cilj projekta, da u izuzetnom ambijentu Pozorišta na Terazijama i SNP-a po prvi put postavimo koncertnu sezonu koja će teći paralerno sa pozorišnom, gde je publika mogla da čuje velike domaće i strane hitove u novim aranžmanima – saopštili su organizatori.

Prvi i poslednji koncert serije pripao je Tomaševićevoj, koja će ponovo nastupiti u ponedeljak uveče u Pozorištu na Terazijama sa 17 muzičara „NS bras orkestra“ i izvesti „u potpuno novim aranžmanima, svoje pesme i evergine domaće i strane muzike“.

Povezana vest:  „Neverne bebe“ 8.marta u Kombank Dvorani – „Kad kažem Mi, mislim Ljubav